Hm. pai mie imi placea foarte foarte multa Hannah/Miley.Acum am mai crescut un pic si numai imi place asa mult chiar daca s-a drogat pot sa spun ca tot o apreciez pentru ca a ajuns cunoscuta in toata lumea cu talentul ei.Imi pare rau pentru ea ca s-a drogat insa partea buna este faptul ca a spus ca`i pare rau si ca s`a dezamagit pe sine.Isi cere scuze din partea fanilor care au avut de suferit si incearca sa fie Miley ce-a de altadata.Eu sper sa-i reuseasca deoarece sunt multi fani care vor sa fie ca ea si daca Miley continua sa faca prostii.iti dai seama unde vor ajunge fetitzele care o idolatrizeaza.
Pupici!
Vrei sa spui hannah drogata... ma cam enerva inainte sa se drogeze pentru ca tot ce vedeam in jur era hannah hannah hannah dupa ce s-a drogat s-au mai linistit lucrurile. Intradevar stie sa cante adica are voce dar cand s-a drogat a devenit o tampita. Daca te referi la serialul Hannah Montana am o parere buna dar ma uit mai mult pentru jackson, oliver, rico chiar si pentru billy ray si nu pentru ea. Ma rog asta e parerea mea.
Hannah Montana erea un popstar care a ajuns unde a ajuns cu ajutorul publicului fanilor dar dupa ce sa drogat tot ea e numai ca pe sime se distruge
Eu eram fanul lui Miley Cyrus dar cind am vazut ca ea se drogheaza, eu nu puteam crede asta.Eu stiu cind Miley a inceput sa se drogheze la virsta de 18 ani Miley Cyrus.Era cu prietenii ei cind acestia au luat niste tigari cu droguri si iau propus si ei.
Eu zic ca Miley/Hannah e o fata buna chiar s-a drogat i-a e o cantareata buna.are multi fani si fetele sau baieti o pot copia in comportament.la inceput imi placea de Miley/Hannah dar dupa ce s-au zis asa multe lucruri nu mai imi place doar un pic.parerea mea e ca a facut un lucru care poate sa ii strice viata.
parerea mea sper sa te ajute :d:d:d:d!
cristacheceliute întreabă: