| Andrei4Lol a întrebat:

Ce parere aveti despre noul sezon din Pariu cu Viata?
Eu zic ca e aceeasi chestie ca si in sezonul anterior cu alti "mafioti".
Si faptul ca au facut episodul de o ora din 2 sau 3 cat era inainte m-a dezamagitconfused
Nu comentati daca nu va uitati!

3 răspunsuri:
| Danyelusha a răspuns:

Buna!
Si eu am ramas un pic dezamagita cand am vazut ca din doua ore e doar o ora. Ma gandesc ca au facut asa pentru ca nu prea mai au ce sa bage si l-au scurtat si faptul ca iar sunt alti "mafioti" e un pic ciudat, deoarece e ciar culmea sa li se tot intample acelasi lucru, dar imi place ca Andrei incearca sa o recucereasca pe Ioana si imi place Grija lui Vlad pentru Anca si mai e si curios faptul ca Sara se drogheaza...Deci pana la urma are si parti bune si parti rele, important e faptul ca inca imi da acea stare de curiozitate.

| anonima01 a răspuns:

Sincer nu prea imi place, e cam acelasi lucru ca in sezonul anterior, astia nu mai au idei deloc.E clar ca nu va mai fi sezonul 5, sa vedem daca tine si sezonul 4. Apoi nu mai imi place ca au mai multe scene cu conotatii sexuale(adica noul clip e chiar culmea, fetele sunt aproape dezbracate).La inceput era interesant si era pentru toate varstele, insa acum nu mai este si clar isi vor pierde multi fani(tinand cont ca eu stiu copii de 9 ani sau chiar mai mici care se uitau la Pariu cu Viata si e clar ca parintii nu ii vor mai lasa).Iar faptul ca episodul e de o ora si incepe la 21.30 e din cauza faptului ca au scenele sexuale prea amanuntite.

| magazinulDepeBlog a răspuns:

Adolescenta de la mine din casa spune ca parca nu mai este asa interesant dar asteapta episoadele urmatoare.

Întrebări similare