Cel mai fain serial din ultimii ani
am stat o noapte intreaga sa vad primul sezon. actorii sunt tineri nu foarte cunoscuti. serialul este bazat pe o serie de carti.citesc mult si multe carti is mai faine ca filmul sau serialul da acesta este un caz in care filmul bate cartea. incearca primul episod si o sa vezi ca abia astepti sa l vezi pe al doilea.toti carora le am zis de serial au zis ca merita vazut.il iubesc.
Pai, mie mi se pare genial
ador serialul asta, e interesant, fascinant si te tine in suspans...
Mie mi se pare fain
Pana acum am ajuns la episodul 17 din sezonul 1 si e ffffft taareee :X:X:X:XX:
Actorii mi se par ff buni si ma tine mereu in suspans
Ieri am inceput sa ma uit.am vazut doar primul episod.cred ca a meritat sa incep
Imi place Damon
Sper sa fie din ce in ce mai interesant
Sincer este cel mai tare serial aparut . Pacat ca episoadele apar la intervale mari de. timp. E mai bun si decat Twilight si decat True Blood, parerea mea. E GENIAL. Drama, actiune, SF si Horror in acelasi timp!
Deci, E prea genial. M-am uitat la tot sezonu 1 si toate episoadele care au aparut din sezonu 2.
TVD:d, e cel mai tare serial pe care l-am vazut pana acum. Actorii si-au intrat in pielea personajelor si se descurca de minune interpretandu-le
il ador pe Damon cred ca e cel mai tare rol, si nu stiu daca putea sa il joace altcineva mai bine decat Ian
Merita vazut, nici nu se compara cu alte filme cu vampiri.
PopStefania întreabă: