| Babydin4you a întrebat:

Ce parere aveti despre serialul Dr. House, cum vi se pare? Dar despre Anatomia lui Grey? Care credeti ca este mai reusit?big grin

8 răspunsuri:
| Mwha a răspuns:

Sunt niste seriale plictisitoare. S-a uitat odata mama la Dr. House si e o prostie, se certa ala cu nevasta-sa, vrea nevasta-sa un copil de la o fata, apoi aia nu-i mai da copilu' si incepe sa face crize. O prostie totala. Rating 1, 5/5. Vizionare placuta!

| LivingLouder a răspuns:

Ma uit la multe seriale pe Diva universal dar cel mai mult imi place Dr. House

| Deliadelias a răspuns:

House M.D. - un serial suuuuuuuper bun, am vazut toate sezoanele ( iar eu mai rar ma uit la seriale sincer, mai ales sa-l vad pe tot) Doctorul House fiind interpetrat si de un foarte bun actor Hugh Laurie.
Al doilea serial Anatomia lui Gre nu l-am vazut big grin

| Negrea_Amalia_1995 a răspuns:

Imi plac amandoua e vorba de medicina cazuri mai grave imi place mai mult Dr.house

| Dontspeek a răspuns:

Dr. House nu implica atat de multe povesti in afara spitalului pe cand Anatomia lui Grey mi se pare mai palpitant, dar in Dr. House cazurile sunt mult mai interesante.
Un alt serial interesant mai este si Medici in Santa Monica.

| RAMSES123 a răspuns:

Ambele sunt niste seriale excelente!
Dar chiar daca au aproximativ acelasi subiect, sunt destul de diferite...
Nu cred ca poti pune unul deasupra altuia...
Dar oricum sunt niste serii foarte reusite!

| MarasacRăzvan a răspuns:

Anatomia lui Grey este mai bun dupa parerea mea.Combina drama medicala dar si din viata personajelor cu comedia, actiunea si viata tumultoasa a chirurgilor + nu imi place ca House nu se bazeaza foarte mult pe medicina mai mult pe psihologie medicala.