Asculta,ruccsy e un serial groaznic...crek si soramea putea sa fac unul mai bun si are 5 @ni!
O ba nu malina m-am uitat sa vad si eu la prostie va uitati si ti-am zis nu stiu ce e asa de interesant.
Malina asta-i picatura care-a umplut paharul eu nu mi-am facut cont aici cont ca sa fiu injurata de ceilalti am vrut doar sa va stiu parerea da? si tu malina ai intrecut masura ti-as zice ceva da nu pot aici.
Ioana asta e cea mai stupidA intrebare de pe acest site.Adick vrei sa dai fund celui care nu-i place fiecare are parerea lui.Nu poti spuna ca au dreptate cei carora nu le place. Sfat:incearca sa pui intrebari interersante care deschid un subiect.Ce sa-ti fac daca parintii tai nu te lasa sa te uiti la televizor la ora 10. Fara suparare.
Ce`l mai frumos serial
dc sa nu`ti placa? :o
convinge`te uita`te pe a1 la ultimul ep si apoi spune cum e
Ionyka sau cum naibi te cheama.mie imi place acest serial...ce pnm.nu ma int pe mine ce iti place sau ce nu.crezi ca la annie nu ii place serialul? hai ma a scris ca e o tampenie pentru ca sa ii dai funda.deci.ai ceva impotriva? draga mea, trebuie sa vada toata lumea ca esti proasta? tine pentru ai tai JetH!
Asta`i baiat ionica ce mai nume ))
hai sa spunem ca te intelegem...esti la varsta asta eu iti dau 4 ani la scris [ daca se poate si mai putin ] si 9 ani la fata.sau 8
esti groaznica fat`o!
ce te apuci sa intrebi pe TPU.i`a auzi :: " Ce parere aveti despre serialul narcisa salbatica? mie nu-mi place... voua? "
thomne fat`o )
maly.ai dreptate.cam pune fata asta inrebari asa aiurea
ai dreptate ionica du-te pe minimax
SimonikBarbieGirlInTheWorldKid întreabă:
smekerah99 întreabă: