Naruto? Pfff...mai intrebi? E CEL MAI TARE ANIME DIN TOATE e un serial in care nu stii ce se va intampla e multa drama si sunt multe scene sensibile oricine ai fi daca te uiti la naruto trebuie sa nu ai inima sa nu versi macar o lacrima
Dar in acelasi timp e si comedie pentru ca Naruto din cauza copilariei sale nefericite, a incercat sa atraga atentia prin glume si farse el tine mult la prietenii sai mai ales cei care au trait acelasi lucru ca si el adica gaara, sora.etc.
:X:X
Ma recunosc ma uitam si eu cand eram mai mic...dar a inceput sa ma enerveze faptul ca se lungesc prea mult episoadele!
Nust eu ma uit de cind a aparut iar acum am 16 ani! Si e grozav m-am uitat la fiecare serie si joi apare Naruto Shipuden 109! Nu prea imi plac anime dar asta de mult am inceput sa ma uit si mi-a placut!
Mie mi se pare destul de OK.E actiune, e comedie, e supernatural etc.Nu e chiar cel mai bun anime dar merge.
Pai is 2 seriale ff super preferatele mele! are actiune,comedie, sn, drama! e un anime complet si ff tare``mai ales shippuden
Eu cred ca Naruto Shippuuden esye mai bun decit Naruto Manga
Si ca Naruto este cel mai tare serial ))))
Dintre Anime este cel mai bun
Shirahoshi întreabă:
PopStefania întreabă: