Este un serial foarte interesant, frumos de urmarit, care te tine cu sufletl la gura.In acelasi timp este si educativ, adolescenti aceia care isi fac scopul in viata printr-o trupa si printr-un talent desavarsit:acela de a canta.Ancutza (saracuta) sufera si ii trebuie un rinichi nou, sora ei ''noua'' scrificandu-se pentru ea. Iubirea adanca a celor 2 personaje principale ma uimeste la nebuniee! zgarcenia si ciuda lu blonda aia (nu stiu cum o cheama) este provocata nu numai de boala si si de personalitatea ei perversa.Luni astept cu nerabdare sa inceapa urmatorul episod sa mai invatam ceva din serialul acesta si sa mananc popcorn in timpul vizionarii.x?:X
E destul de interesant şi frumos serialul. M-am uitat şi eu puţin. Încă de când am văzut trailler-ul, mi-am zis: " Se anunţă serial tare"
Eu sincer (nu sariti cu gira pe mine caci e doar parerea mea) nu cred ca acest serial este bun
consider ca este tipic celorlalte TELENOVELE care au existat pana acum poveste (pe care eu o gasesc comuna adica apare in toate filmele care vor sa fie 'dramatice') si totul e prea dramatic deci este unpic ireal
realitatea nu e o DRAMA continua si asta trebuie sa o recunoastem
macar de ar fi fost idei mult mai originale ceva la care sa nu te astepti pentru ca in acest tip de seriale totul e previzibil si se termina cam la fel
cam asta cred eu
si nu as dori sa insult sau sa ma cert cu nimeni
doar parerea mea
E foarte ok, deoarece e complicat şi îmi place cum interpretează şi în special cum cântă melodiile şi deasemeni îmi place faptul că au ales actorii nu aşa de importanţi gen : Horia Brenciu, ci au ales adolescenţi cu o anume carismă care au m-ai participat la anumite emisiuni gen Mega Star, îmi place foarte mult ideea, îmi place că şi românii noştri se pot implica şi pot sălta unii adolescenţi cu un adevărat talent. Părerea mea personală, fundăă? .
Acest Serial contine momente de viata extraordinare, dramatice, socante este ca si cum cineva si-ar trai viata intr-o astfel de drama si muzical este cel mai tare serial-muzical care a existat vreodata...mie cel putin imi place.este extraordinar ce traiesc cei de acolo. drama+extravaganta+divertisment=Pariu Cu Viata
Este un serial foarte interesant, complex si plin de tot felul de aventuri. Imi place, mai ales ca este si primul musical romanesc si are si se pare ca are si mult succes .
E dragut. sincer mie imi place fiindca este foarte interesant si mai ales povestea de iubire dintre ioana si andrei care se pare ca au fost schimbati in spital... tie cum ti se pare?
Este un serial de milioane. E foarte intrigant, totul se intimpla pe neasteptate... si Alina cu Dorian au un rol de minune... si vor sa demonstreze ca " In muzica si dragoste totul e posibil! " Uitindu-ma la acest serial am impresia ca nu are sfirsit! Abia astept urmatoarele episoade!
E forarte frumos si jmecher adica personajele din el glumele si vocea acestora si am si o prietena care joaca in film. Cred ca este foarte frumos si mai de tineret asa cel mai tare serial:X:XX:
FArA SUPARARE EU AM alta parare.este o telenovela si are un limbaj vulgar.dar in rest totul e OK
PopStefania întreabă: