Damn
il adooor
mai ales pe ian somerhalder care joaca demential rolul lui damon
e ataaaat de frumooos si are niste ochi supeeerbi
serialul sper sa aiba cat mai multe sezoane ca eu mor daca se termina doar la astea doua)
ma enerveaza ca episoadele apar greeeu greeu. pana in aprilie mai e mult si eu nu mai am rabdare
cand am descoperit eu serialul, era pe la sf sezonului 1, si era super misto ca ma uitam la episoade in continuu) dar apoi am ajuns cu ele la zi si trebuia sa astept mereu cate o saptamana sa apara urat. )
si nina dobrev si paul wesley sunt asa de frumoosi
si povestea e atat de captivanta
looove it
Doamne! E cel mai bun serial ever! SI niciodata nu te plictiseste, mereu se intampla chestii noi care te tin in suspans! Nu stiu cum o sa astept pana la sfarsitul lui aprilie! Si cel mai mult imi place de Katherine, de fapt o ador!
Numai bine si vizionare placuta in continuare! :*
Are you kidding me? Love it! Cel mai tare! Cea mai interesanta poveste din filme cu vampiri, cei mai frumosi si talentati actori si cele mai tari replici! Nu e nici prea previzibil, ultimele 2 episoade m-au socat! Am urmarit episoadele cu sufletul la gura si abia le asteptam pe urmatoarele. Ma omoara astia sa astept pana pe 8 aprile, mai ales ca atunci sunt plecata!
@GoodGirl acolo ne uitam... cel putin eu
si la americani apare episodul in 7 aprilie si la noi in 8.
au ei o scurta pauza...
Eu una sunt fana:X:X:X acum astept cu nerabdare sa treaca pauza asta si sa difuzeze iar episoade:*:*