Il adoooor
e un serial extraordinar!
ador tot ce tine de el!
damon e sexi si frumooos
stefan e dragut si protector
elena nu prea stie ceva dar e draguta
oricum, are o distributie de exceptie.imi mai place si de bonnie, caroline, jeremy, taylor, matt, alaric, jenna
as vrea sa nu se termine niciodata si sa nu mai asteptam cate o saptamana sa ne uitam la un episod!
cand o sa fie si la tv, cred ca o sa ma uit iar
bye-bye
Imi place enorm de mult.
Are de toate:actiune cat incape, mister, horror, romance si multe altele. Un serial care chiar merita vizionat.
Ador serialul povestea este uimitoare si imi plac actorii pentru ca interpreteaza foarte bine rolurile Il ador pe Damon...
Il ador.
II ador pe Elena si Damon.
Caroline si Tyler. E serialul meu favorit.
Nu stiu despre serial nu am vazut decata primul episod, dar cartile sunt splendide :X:X:X:X
Il ador doar ca trebuie sa asteptam mult intre episoade! eu deja sunt depandenta de acest serial
E CEL MAI TARE! il adooooor. si Damon e la randul lui PERFECT. :-x si minunat de frumooooooos. :-x Si Elena. vaaai. =p~ E ffff. frumoasa.
Este extraordinar nu iti poti inchipui il ador asta e parerea mea ca este superbb
Mai mie mi se pare foarte foarte tare(doar la inceput pentru ca devine obisnuit si usor sa rezolve anumite necazuri si sa afle lucruri cu ajutorul vrajitoarelor)daca vrei sa incerci serialul Prison Break asta e chiar foarte real e foarte bine gandid plus ca personajul principal adica Michel Scofild(Wentworth Miller)e foarte foarte frumos si destept dar se termina cam prist.
Apropo pe ce site te uiti la The Vampire Diaries?
PopStefania întreabă: