Este foarte exagerat. in afara de efectele speciale nu prea are nimic interesant. primele 2 sezoane au fost bune dar apoi a alunecat pe panta actiunii pure fara o poveste serioasa sau macar interesanta in spate care s-o sprijine.
@flory:
deci daca eu spun ca e plicticos pentru ca e prea inclinat sa se bazeze pe efecte speciale inseamna ca nu sunt deschis la minte sau ca tu esti superficiala?
Pai sincer sa fiu nu m-am uitat dar dupa cum te uiti u mi-se pare o tampenie)) soroooo
N-as spune ca e foarte reusit serialul, partea interesanta e pe parcursul fiecarui episod, finalul episodului strica tot. Ar avea mai mult succes daca ar lucra la fiecare final de episod si ar dura mai mult.
Mie imi place foarte mult filmul, pentru ce-i care nu sunt deschisi la minte nu este recomandat sa se uite, pentru ca o sa spuna exact ca si thealchemist sau spead
Acum nu mai e pe pro tv.nu stiu de ce nu-l mai dau.dar oricum eu ma uit pe net la el.si imi place foarte mult, mai ales de dean:Xactorul care il interpreteaza arata super si joaca foarte bine.
RarD întreabă: