E frumos filmul dar după părerea mea au fost şi mai bune, cel puţin eu cred că multe filme au depăşit Titanicul, l-am văzut şi eu ieri
Si eu sunt de aceiasi parere nu o sa mai fie deoarece cu acest film s-au cheltiut miliarde :O un film reusit intr-adevar
Pacat ca s-a terminat asa trist nu? oriqm il iubesc:X:X si actorii sunt foarte draguti
Leonardo Dicaprio :X:X frumos nu?
aceasta este parerea mea
Si eu cred la fel este cel mai frumos film dar daca ai fi auzito pe stra stra stra bunicamea ar fi si mai interesant
Ai vazut Gladiatorul? Apocalypto? Nu cred. Nu zic, Titanicul e un film foarte bun dar nu neaparat cel mai bun...
RMS Titanic (Royal Mail Steamer-Vas postal regal) a fost un mare pachebot care s-a ciocnit cu un aisberg şi s-a scufundat în 1912. Al doilea din trio-ul de „super-nave" (alături de RMS Olympic şi HMHS Britannic) concepute pentru a oferi fiecare câte o cursă săptămânală şi pentru a domina afacerea transatlantică dintre Southampton şi New York în interesul companiei White Star Line. Construit la şantierele Harland and Wolff din Belfast, Titanic a fost cel mai mare vas din lume până la momentul scufundării sale. În timpul călătoriei inaugurale (Southampton, Anglia, apoi Cherbourg, Franţa, Queenstown, Irlanda cu destinaţia New York), s-a ciocnit cu un aisberg la 11:40 PM, în ziua de duminică, 14 aprilie 1912. Vasul s-a scufundat în două ore şi jumătate, după ce s-a rupt în două la ora 2:20 AM (15 aprilie 1912).
Da, ai dreptate. Avand in vedere si bugetul acestuia [200 milioane de dolari], el NU va fi depasit.
Chiar daca Avatar l-a depasit la vanzari, n-o sa intreaca Titanicul niciodata.
Eu am vazut pentru prima data filmul aseara, si practic M-AM INDRAGOSTIT de el.
Azi l-am vazut a doua oara...
Si sper sa-l mai vad...
Da mie imi place foarte mult l-am vazut de vreo'10 ori si mi se pare cel mai frumos film nu cred ca o sa mai fie altul si chiar daca o a fie nu o sa fie asa frumos
eu am vazut si titanic 2 dar nu se compara
m-as uita incontinuu la el
unii spun ca avatar l-a intrecut dar eu nu cred mi se pare cel mai urat film e mai mult pentru baieti
L-am urmarit si eu si ieri aseara si azi reluare,
o pov fr frumoasa
e de nedescris
Este cel mai frumos film
l`am vazut de vreo 4 ori ... da` nu ma satur de el
si am plans de fiecare data cand l`am vazut
si` leonardo dicaprio ...no comment
Buna.
Intr-adevar, un film foarte frumos, care iti intra la suflet, mai ales la final cand Jack ii spune lui Rose ca nu poate sa moara aici, ca o sa fie o doamna batrana care va murii in patul ei cald, ca o sa aiba o gramada de copii. Pur si simplu, partea aia nu o poti uita, nu cred ca exista o persoana in care sa nu ii curga o lacrima din ochi.
Si eu sunt de aceeasi parere ca si tine.
Film precum Titanicul nu o sa mai fie niciodata.
Toate cele bune!
Nu o sa mai fie deoarece in acest film au fost combinate atatea:dragoste, drama, istorie...Imi va placea ori de cate ori il voi viziona.Fiecare cu parerea lui, sa nu te superi daca altii nu il vor accepta ca fiind cel mai bun.Fiecare dintre noi e special prin felul sau unic de a fi.
Eu consider ca e printre primele filme din aceasta lume si nu as vrea ca el sa piara, ci si mai tarziu sa fie difuzat.
Eu l-am vazut de 6 ori si nu ma satur de el:X:Xil ador.Am vazut si Titanic 2 (e jalnic)nu se compara cu primul.
Ai mare dreptate orice film e unik si are cate o poveste diferita , asa cum titanik prezinta o poveste trista, ce. i drept dra si romantica, foarte romantica. Pe mine m. a impresionat! :X pe tine nu?
Nu se va mai face un film ca TITANIC!
NICIODATA din pacate!
filmul asta e superb.ador povestea, coloana sonora cat si distributia!
iubire ca a lui rose si jack nu vom mai intalni...
nu va fi vapor care sa se scufunde si din 2. 200 de oameni sa ramana in viata numai 706!
Superb film!
cred ca Pro tv a fost lider de audienta )
aproape toate fetele din clasa mea s-au uitat, chiar daca unele nu sunt adeptele acestui gen de film! nu cred ca exista persoana care sa nu se fi uitat macar o data la TITANIC!
(eu l-am vazut de 7 ori )
pa-pa
Da ai dreptate cel mai bun film.Eu aseara l=am vazut si am plans! Contine si scene de drama si de dragoste.Dar ce te socheaza este ca a fost adevarat! O asemenea iubie ca dintre cele 2 personaje numai gasesti.El a iubit-o foarte mult, i-a salvat viata de mai multe ori.La sfarsit a lasat-o sa pluteasca ea pe usa iar el statea in apa, apoi a murit dar inainte i-a facut o promisune lui ca va trai :X Superbbbbb
AndreiOniscu întreabă:
Andra00009 întreabă: