Ne-ai inebunit cu Twilightul tau Sim ca nu iti place da nu-ma intrebari dintr-astea pui
Si Twilight si Vampires Diares sunt 2 dezastre cinematografice, iar cei ce le-au conceput ar merita inchisoare pe viata. Amandoua cuprind genul drama, daca era ceva de capul lor ar fi avut ceva Oscaruri sau Golden Globes.
Pai am2 sunt abs superbe.
Cartile sunt mult mai frumoase la ambele dar merita vazute si filmele din seria Twilight si serialul TVD.
Asa dupa parerea mea nu prea stiu ce sa aleg pentru ca le iubesc pe am2 f mult.
In TVD serialul nu ar fi fost frumos fara Ian, iar in Twilight filmul n.ar fi avut sare si piper fara Robert!
Tzuck!:*
Draga disney obsedata de Robert Patinson:Stiu ca il iubesti pe Robert chiar daca tu nu o recun asta e adevarul mah fathoo...de asta tot vb urat la adresa lui
Deci si eu il iubesc p Robert si nu-mi pasa ce crezi uh ca n.ai nicio valoare in fata mea
Dar te rog nu te mai lega de fanii lui.ca fac parte din ei si ma supar.
Si ramai la Hannah Montana aia a ta ca tu nu stii despre actoori adevarati si filme bune!
@DisneyIsDaTheBest! scuze mah am uitat ca tu esti anti-fana nr 1 a lui biberon.deci scuze inca o data. stii despre ce vorbesc
DisneyIsDaBest eu am o sora o cheama Bianca si nu am 2 conturi, iar sora mea are 7 ani si nici nu stie sa scrie, asa ca nu mai spune ca Andrutza este sora mea s-au sunt eu.Ca nu sunt eu si nici nu e sora mea.
Eu il urasc din toata inima pe Justin, de as avea un motiv sa-l plac?
Aici chiar nu pot sa aleg imi plac aman2 extraordinar de mult! amandoua au gramele lor de fictiune, si cantaresc egal in felul lor sunt diferite din diferite puncte de vedere dar la fel sunt si asemanatoare. Pur si simplu pe mine una m-au cucerit mai ales personajele principale.
Kristinelu96 întreabă:
twilightt întreabă: