Nu mi-a placut episodul.ma enerveaza Rebekah, Kol, Klaus.
Si sper ca Elena nu va ramane cu Stefan deoarece este prea monoton cuplul lor, ar trebui sa ramana cu Damon deoarece sunt ca doi magneti, se potrivesc prea bine poate pentru faptul ca sunt diferiti si exista o chimie, atractie intre ei. Delena team!
Nu ma asteptam sa se intample acele lucruri, adica Damon sa fie cu Rebekah, Klaus sa o placa pe Caroline, iar Damon sa se supere asa rau. Nu as vrea ca Elena sa ramana cu Stefan pentru ca se potriveste mai bine cu Damon si relatia lor e mai interesanta.
Nu imi vine sa cred caci Klaus i-a spus lu Caroline ca o place; Damon cu Rebekah.Ar fi tare sa fie Elena cu Elijah.
Serios? Elena cu Elijah?
E incredibil serialul asta.Il ador pur si simplu.Merita toti banii din lume. Daca stau bine sa ma gandesc are si putin amuzament dar in rest seriozitate Toate episoadele sunt frumoase dar in sezonul acesta au aparut personaje noi si cred ca vor mai aparea.
Sunt 100% de acord cu tine, insa intrebarea era ce parere ai despre ultimul ep!
A fost super ca si celelalte insa nu cred ca se termina aici cu originalii, poate Finn isi tradeaza mama si ii santajeaza pe ceilalti
Preferam ca Elena si Stefan sa ramana împreuna. Restul filmului mi s-a parut super!
Sincer eu sper ca Elena sa nu mai simpta nimic pentru Stefan si sa isi dea seama ca adevarata sa iubire este Damon!
Preferam ca Elena si Stefan sa ramîna împreuna.Restul filmului mi s-a parut super!