| justfriend a întrebat:

Ce parere aveti dupa episodul final din Game of Thrones? Jon e pe bune mort? Sau o sa mai apara?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cate am inteles din niste teori, Lady melisandre il va invia in sezonul 6, parere despre episod: cel mai slab episod din toate timpurile si mai ales dezamagitor.

| justfriend explică (pentru anonim_4396):

Trecand peste asta, mi-e greu sa cred ca l-ar omori acum cand au creat deja o poveste in jurul lui si al celor de dupa Zid.Nu vad un posibil final al acestui serial.Totul e imprevizibil si nu sunt sigura nici macar ca Daenerys va trai pana la final.Ce sa mai zic de Snow...

| anonim_4396 a răspuns (pentru justfriend):

Sunt aproape sigur de Daenerys ca o sa traiasca destul de mult incat sa ajunga pe tron e cam greu sa prevezi un final pentru GOT dar ce e sigur e ca nu va avea un final fericitwinking

Eu sper ca va avea un final fericit cu Daenerys conducand alaturi de Snow.

Ar fi ceva intereant dar Martin e prea malefic si a promis ca finalul va fi unul tragic

Sper sa fie cat mai multe sezoane totusi, chiar daca ma macina modul in care se va sfarsi.

Nici nu vreau sa ma gandesc la un final, totusi eu parca nu prea am rabdare sa astept atatia ani dupa cateva sezoane, am sa incerc vara asta s acitesc cartile happy

Nu e intotdeauna in concordanta scenariul cu cartile.Asa ca nu m-as baza pe asta prea mult.

Ce-i drept asa e, in cartie Sheeren nu a fost arsa, Stanis nu a acceptat asta, a zis ceva de genul "voi cuceri tronul de fier, iar fica mea va fi acolo sa stea pe el"

8 răspunsuri:
Întrebări similare