L-am vazut pana la sezonul 5 si nu prea este interesant, este foarte plictisitor, ce-i drept, da, este trist, dar dupa un timp iti cam dai seama ce se intampla.
Asta este doar parerea mea, nu sariti in capul meu, in schimb, iti sugerez American Horror Story, este super!
Cel mai mare accent e pus pe psihologia omului in Hannibal.
E serial polițist, despre un canibal care "ajuta" fbi-ul sa elucideze propriile lui crime, bineînțeles inducandu-i in eroare.
E thriller, mie mi-a dat si o senzație horror in unele momente.
E absolut genial gândit si după mine e pe lista obligatorie al unui iubitor de seriale, chiar de eu nu sunt.
A primit universal acclaim.
Multe întorsături de situație.
Preferatul meu a fost si vad ca nu se schimba, Gossip girl.
Mi-au mai placut
The girlfriend experience (despre prostituatele de lux platite nu numa pentru noapte ci ca si companie, nu stiu sa-ti zic de ce, mi s-a parut interesanta ideea)
Grandfathered ( e o comedie super simpatica cu personaje bine individualizate)
2 broke girls
Friends
Bates motel
Hannibal
Lol nu se compara? Decat sa ma uit la un sf gen got mai degraba merge the walking dead.
A aparut sezonul 7... l-am vazut aproape tot, ma rog emotionant la inceput, apoi te cam plictisesti in cazul meu , ca tot se omoara si nici un antidot nu mai apare inca
. Poti sa-l vezi, nu ai ce pierde. Sotul meu a reinceput sa il vada pentru a doua oara serialele
.
Ia si citeste review-rile postate pe site-urile potrivite. Nu posta ca prostul pe TPU.
bbbbbbbbnbbbb întreabă: