Cu siguranta edward. e special nu-l suport pe jacob pentru ca se baga mereu intre edward si bella
robert pattinson e super...
JACOB il ador iar vara asta am vazut un baiat care arata exact cu el, iar din vampire diaries damon
Twilight:jacob... e... dragut
Vampire DiariesAMON!:XAdica din primul episod m-a FERMECAT si... ochii lui sunt asaaa albastrii incat ma fac praf pe loc+ca in orice situatie el are chef de glume , e bad boy, acum nu mai e chiar asa bad boy dar in fine, e "Calm in momente de criza" si chiar o iubeste pe Elena oricat zice el ca nu sufera si a avut curaj sa-i zica Elenei ii fata ca se minte singura(poate asa se mai trezeste si ea)acum sincer daca stau sa insir toate motivele, adorm.
Bună! Din Twilight îmi place mai mult de Edward, dar nici Jacob nu mi-e indiferent, iar din The Vampire Diaries, de Stefan.
Anytzzz...cum ma poti sa-l placi pe Edward? pai asa te-am invatat eu? aaa... ce frumos e Jacob:X:X:*:*
Din Twilight de Edward, iar din Vampire Diaries la inceput imi placea de Stefan, dar acum clar Damon... e mult prea tare
Din Twilight - Edward :X:X:X, dar nu am nimic nici cu jacob...
The Vampire Diaries nu ma uit
Din Twilight imi place mai mult de Edward, se potriveste cu ceea ce simt eu, as actiona la fel ca el.Vampire diaries nu am vazut deci nu stiu.
Din twilight imi place Jacob dar nu stiu de ce imi place ca Bella a ramas cu Edward iar la The vampire diaries nu ma uit.
Clar de jacob pentru ca e super hot cu muschii lui si imi place infatisarea lui de varcolac chiar seamana cu unul si damon e so so so sexy si eu ma pierd in ochii lui albastri
Twilight:
Hmm, nu ma put decide
Dar totusi parca Edward e mai mult genul meu...
Vampire Diares:
CLAR Damon!; x; x; x; x
E genul cu infatisare si purtare de baiat rau, dar cu inima si suflet mare; x, Ador chestia asta; x
Edward este urat..pare de 40 de ani. in plus nu o iubeste asa mult pe Bella cum o iubeste Jacob. oricum Jacob arata mult mai bine decat mosu ala de Edward ..are muschii si niste ochii superbi. s'ar potrivi mai bine cu Bella! deci Jacob. is the best il ador maxim cel mai frumos team Jacob!. astia care tin cu Edward. luati'va ma mosu si fugiti in lume! )
Edward este urat..pare de 40 de ani. in plus nu o iubeste asa mult pe Bella cum o iubeste Jacob. oricum Jacob arata mult mai bine decat mosu ala de Edward ..are muschii si niste ochii superbi. s'ar potrivi mai bine cu Bella! deci Jacob. is the best team Jacob!. astia care tin cu Edward. luati'va ma mosu si fugiti in lume! )