| sloan30bianca a întrebat:

Ce preferati Pariu cu viata sau Ratatouille? Argumentati de ce.

8 răspunsuri:
| numedecod143 a răspuns:

Eu as zice sa te uiti la pariu cu viata pentru ca Ratatouille il poti download de pe net

| MyYLife a răspuns:

Pariu cu viata:X:X:X:X Pentru ca il ador:X:X:X:XPur si simplu il ador:*:*:*

| Outspoken2 a răspuns:

Pariu cu viata! super super super fain!:X

| sonny89 a răspuns:

Ratatouille... Deoarece "chestia" cealalta e un rahat infect care a captat atentia majoritatii romanilor (mai ales copiilor) si prin el se releva starea jalnica a generatiei actuale. Nu vreau comentarii din partea deranjatilor-obsedati-iubitori de seriale de ****. Cum ar fi Pariu cu viata; logic, nu?

| JustACuriosPerson a răspuns:

Ratatouille pentru ca nu-l vezi in fiecare zi la tv.Si daca tu vrei poti sa te uiti la Pariu cu viata daca-ti place asa de mult.

| DiddySWEET a răspuns:

Pariu cu viața, este super miștoo laughing, merită să îl vezi...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt doua lucruri diferite in primul rand. Pe de-o parte e un serial romanesc din care n-am vazut niciun episod si nu vreau sa-mi dau cu parerea iar pe cealalta parte o animatie cu un drac de soarece care-si indeplineste visul ~x(, foarte impresionant dupa parerea mea.

| TraFicAntAa a răspuns:

Buna.
Eu as alege Ratatouille deoarece este o comedie destul de draguta in care te amuzi si este chiar fainawinking. Pariu cu viata este un serial ca toate celelate de care copii chiar devin dependenti si il poti viziona pe teava.ro dac faci alegerea asta!
Succes in alegere!
La revedere!

Întrebări similare