| Alison95 a întrebat:

Ce s-a intamplat in ultimul ep din the vampire diaries? funda celui mai detaliat raspuns

2 răspunsuri:
| MsBeatrice a răspuns:

Buna! Deci eu aseara am vazut ultimul episod.tragic ca sa zic asa! Deci Bonnie a,, rupt ''poarta catre celalat taram ca sa zic asa..Si au inceput sa invie cei care au murit( Jeremy, Kol...etc) asa. Bonnie, stii tinea foarte mult la Jeremy si a facut o vraja care sa rupa voalul si sa il invie definitiv pe Jeremy.In timp ce facea aceasta vraja. bunica ei a avertizat-o ca e prea puternica, ea nu a ascultat-o si in timp ce facea vraja a murit... Dupa un timp s-a trezit si si-a vazut trupul.ea a hotarat sa nu le spuna lui Caroline, Elena, Stefan, Damon etc ca ea a murit..si a hotarat sa mearga la absolvire..Si cand s-a intalnit cu ceilalti a incercat din rasputeri sa isi ia ramas bun de la fiecare chiar daca ceilalti au observat ca se comporta cam ciudat.In fine Elena a vrut sa o omoare pe Katherine, si in momentu in care a vrut sa o omoare..Stefan a salvat-o deoarece ea era legata de Bonnie asta inainte ca ea sa moara..Asa intr-un final Elena la ales pe Damon sa ramana cu el si Stefan a ales sa plece Si stefan cand sa arunce cadavrul lui Silas in apa apare el sub forma lui ELena si zice: Odata ce vrajitoarea a murit, vraja a dispartut.Sii chipul sau adevarat era cel a lui Stefan Si silas l-a ingropat pe Stefan si i-a zis: O sa vezi cum e sa mori de foame 2000 de ani! Si asa s-a terminat filmul Jeremy a ramas viu, boniie a murit cam trist dar a fost frumos! Sper ca te-am ajutat

| Alison95 explică:

Buna

poate nu pot sau nu vreau. papa!