Da se transforma in vampir! si apropo katherine stie ca ea are sangele lui damon deoarece bonnie a spus ceva in legatura cu asta la casa familiei lockwood(credea ca este elena). aici poti sa vezi traileru de la episodul 2 -> http://www.cwtv.com/shows/the-vampire-diaries/
p. s am citit primele doua carti si in carti nu este la fel ca in serial. (eu cred ca serialul e mai bun...prima oara cand cred ca serialul e mai bun decat cartea)
Poi pe Elne ao omoara Hatherine, dar de fapt se transforma in vampir, asta este varianta dupa carti, dar cartile sunt total diferite de serial asa ca nu se stie.
Eu nu le-am citit, dar Caroline sigur se transforma, pentru ca atunci cand a omorat-o avea sangele lui Damon in corp.
Eu am gasit azi carile, pe net, daca vrei un link imi dai mesaj privat
te pup, in orice caz eu iti zic sa te uiti si la film si apropo, stiai ca a incepu sezonul 2? eu am vazut azi si pur si simplu il ador :X
In carti caroline este diabolica de la inceput pana la final. ea sa "aliaza" cu vampiri dar nu devine unul, ramane doar hrana.acum, nu coincide. sunt multe schimbari de la carte-film. unele personaje sunt noi, altele sunt scoase.de ex : jeremy nu exista in carte, elena are o sora. si ea nu e adoptata. si asemanarea dintre ea si katherine lasa de dorit, in afara de trasaturile generale ah, si sunt blonde amandoua
Caroline devine vampir. la sf sezonului 1 stii ca ajunge in spital din cauza accidentului. starea ei e foarte grava. iar damon se ofera sa. i dea sangele lui pentru a se vindeca. iar katherine o ucide la sf episodului 1 iar in ep 2 e vampir
Krosa întreabă: