Ai de gand sa intrebi despre fiecare episod in parte? In loc de asta poti pune mana sa cauti pe net ca sigur il gasesti fiind un serial foarte popular. Sa nu mai zic ca fix ieri ti-am dat deja un site unde merge sa te uiti la el.
Nu te-am intrebat fix pe tine...e strict decizia ta daca imi raspunzi sau un si apropo suite-ul de ieri nu merge
Merge, numa ca petreci timp degeaba pe calculator incat nu stii ca daca nu merge sa dai click pe el il copiezi si-l pui in locul unde sunt link-urile
Ai intrebat comunitatea TPU, fac parte, pot sa raspund la ce vreau. Nu fi obraznica cu mine ca nu ma luam de tine daca nu puneai niste intrebari de-a dreptul retarde. Ieri ti-am raspuns dar deja exagerezi.
Pe acest suite nu esti doar tu nu te-am intrebat strict pe tine sunt o grămada de oameni care pot sa-mi răspundă am dreptul de a pune orice întrebare
O zi de cand ai pus intrebarea, niciun raspuns. Continua totusi sa astepti sa afli un episod dintr-un serial POVESTIT in loc sa incerci sa-l cauti sa te uiti la el.
In fine, ramai in ifosele tale de rasfatata mica.
Inugeras345 întreabă:
lorrena97 întreabă: