Eu CRED ca aia care vine noua in lala band, Corni sau ceva de genul o sa o de-a afara pe Ioana si cred ca o sa iasa si Andrei pentru. ca o iubi pe Ioana.Si cred ca dupa aia cand iese Ioana o sa plece toti si o so dea afara pe Corni si Sara o sa se oftice ca Corni canta mai bine decat ea si o sa iasa din trupa! ASTA DUPA PAREREA MEA!
Pai sa vedem.Corni vrea sa o dea afara pe Ioana, sa ramana cu Andrei si Sata cu prietena ei pleaca si nu mai vin ca se supara una pe alta si Andrei pleaca si el, darse intoarce si toata lumea o da afara pe Corni.Cred,macar cu placere
Http://pariucuviata.protv.ro/......ro-tv.html
Ai vazut trailerul? Ok, apare Cora personaj nou care vrea cu orice pret sa intre in Lala si dupa ce voce are, sigur va intra. Dupa ce se vede in trailer se da la Andrei si Ioana va observa deci posibil ca intre ei sa fie un triunghi amoros.Totusi,Cristi se combina cu Sara.Aici cade bomba fiindca Ancuta si Andrada sunt moarte dupa el.Cum vor reactiona? Mai sunt Dima si Monica care au de luat decizii si sa-si organizeze viata pentru un copil.
masteredy întreabă:
zanamaseluta_8806 întreabă:
SweetyLoveSely întreabă:
LisaJulie întreabă: