| Smileee607 a întrebat:

Ce serial imi recomandati?
Fundaa.
Daca se poate si un mic rezumat.

16 răspunsuri:
| LaLaura a răspuns:

1. Quantum Leap (capcana timpului- personajul principal Sam impreuna cu All calatoreste in trecut cu ajutorul unui calculator pe nume Ziggy pentru a salva trecut, a ajuta persoanele care au gresit in trecut)
2. C.S.I (crimes scene investigation)
3. C.S.I Miami
4. C.S.I New York
5. Grey's Anatomy (anatomia lui Grey - un serial despre rezidentii intr-un spital)
6. Ghost Whisperer (mesaje de dincolo - Melinda comunica cu spiritele si ii ajuta sa treaca din colo)
7. Mediumul (tot asa comunica cu spiritele so ajuta procuratura]
8. Being Erica (in mintea Ericai, un serial dragut doar ca deocamdata are decat 3 sezoane, urmeaza sa mai fac unu anul asta]
9. Smallville [super-man in tinerete]
10. Supernatural [lupta cu demonii. e dragut - e horror]
11. Jericho
12. Povesti cu talc [a fost dat pe hallmark. niste mini-seriale foarte interesante. un fel horror]
13. Nip Tuck [prietenie pe muchie de cutit, un serial despre o colaborare intre doi prieteni la un cabinet de operatii estetice]
14. Heroes [eroii - un serial foarte interesant, un pic ca x-man]
15. Criminal Minds [minti criminale]
16. Dexter
17. Arma dreptatii [dar are decat 2 sezoane daca imi amintesc bine]
18. Alias
19. Charmed [Farmece - cu vrajitoare]
20. Law & Order: Criminal Intent [Lege si ordine: Intentii criminale]
21. Law & Order: Special Victims Unit[Lege si ordine: Brigada speciala]
22. Nikita ( cu servicii secrete) - deocamdata sunt decat 16 ep
23. The 4400
24. Sex in the city
25. Lie to me (foarte interesant serialul *cum sa descoperi daca o persoana te minte*)
26. Midsomer Murders (Crimele din Midsomer)
27. Missing (Dispariții)
28. True blood ( cu vampirii)

| Xlove64 a răspuns:

Sunt mai multe
White Collar(comedie politista-tip super hot). Game of Thrones( actiune, medieval, merita 100% daca iti place genul). Two and a half men, The big bang theory( comedie, razi de cazi lat). Glee( daca iti plac adolescentii si muzica). Merlin( daca iti place magia si fantezia, stilul medieval, happy endingurile). Doctor Who( daca iti place SF-ul cel mai SF). Grey's Anatomy( daca iti place drama medicala). Skins( adolescenti, sex), Being Human( daca esti la moda si iti plac vampirii si varcolacii). La astea ma uit eu... sper ca te-am ajutat Pe toate ti le recomand happy

| Zangetsu a răspuns:

Dr.house,despre un doctor anti social si nepoliticos care rezolva impreuna cu echipa lui cazuri pe care alti doctori nu le poate diagnostica.

| Alrawan a răspuns:

"El Internado, Laguna Negra" : Serialul este povestea unor tineri care studiază la internatul "Laguna Negra" unde se petrec tot felul de lucruri ciudate. Pe parcursul celor 7 sezoane avem parte de multe mistere, crime, dispariţii dar şi prietenie, dragoste şi clipe minunate.
Ca să povestesc acţiunea sezoanelor şi a întregi poveşti, pe lângă spoiler mi-ar lua mult timp. Cert e dacă îţi place genul de film dramă-mister şi un strop de romance serialul merită urmărit. Iar ca să fii prins în mijlocul lui trebuie doar să vezi primul episod şi apoi sunt sigură că nu ai să-l mai laşi până la ultimul :grin:

Atenţie! Trebuie să urmăriţi fiecare episod (aprox 70 de min) pentru a putea înţelege. Acţiunea e aşa de bine construită încât dacă sari un episod te pierzi. Personal chiar dacă am urmărit toate episoadele cap-coadă, câteodată eram nevoită să mă întorc în urmă să fiu sigură că am înţeles bine. :lol:

Mi-au plăcut fiecare personaj în parte, mi-au plăcut poveştile lor dar în final (sezonul 7) au murit personaje care le-aş dori în viaţă. Dar aşa cum mi-a spus cineva că viaţa nu e tot timpul roz bombon, mai are şi nuanţe albastre, e bine că serialul nu a avut final fericit pentru toate personajele.

În caz că nu v-am convins să-l vedeţi vă spun că creatorul serialului "El Internado" a fost şi unul dintre creatorii serialului, deja binecunoscut "Los Hombres De Paco"

Il poti viziona in fiecare zi [parca thinking] de la ora 20:05 pe "AXN crime"
Sper ca o sa ti`l placa happy
Baftawinking

| AleAnyo a răspuns:

Doi barbati si jumatate (engleză: Two and a Half Men) este o comedie Americana, ce a avut premiera pe CBS pe 22 septembrie 2003. Serialul se centrează asupra unui bărbat numit Charlie, al cărui stil de viață este întrerupt când fratele său Alan (care tocmai divorțase de soția lui) se mută cu el, împreună cu băiatul său, Jake. Personajele principale sunt interpretate de Charlie Sheen, Jon Cryer și Angus T. Jones.

| OnnyMady a răspuns:

Prison Break sunt doi frati unul in inchisoare si altl in libertate.Cel din libertate incearca sa isi scolata fratele din inchisoare dar are timpul limitat pentru ca fratele lui este si condamnat la moarte.Serialul este super tare mai ales primul sezon.
The vampires diaries un serial cu vampiri foarte captivant.Este vorba despre o poveste de dragoste dintre un vampir si un om la prima vedere dar pe parcursul serialului lucrurile capata mai mult sens.

| GoguStrigoi a răspuns:

Prison Break

| Necrophagist a răspuns:

Flash forward mi-a fost cel mai recent,e un sf credibil,incearca sa raspunda la ce ai face daca ti-ai sti viitorul,daca tu impreuna cu toti oamenii ai ceva in comun,te-ai vazut cu cativa ani mai tarziu cum s-au vazut si ceilalti.
tot recent am vazut si fringe,o tipa,olivia dunhaim incearca sa afle cum sa isi salveze partenerul (amandoi lucreaza la fbi) cand vede ca evenimentul ranirii lui duce la altele si la altele,evenimente de pseudo-stiinta insa cu mult umor de la un savant pe care ea reuseste sa il scoata din sanatoriu,cu multa iubire pentru fiul acestuia si dah, am vazut relativ episoadele unul dupa altul, face dependenta atat primul cat si celalalt

| AIKOcaNoNYu a răspuns:

Serialul se numeste "Pretty little liars", este difuzat pe ABC Family, bazat pe cartile cu acelasi nume, scrise de Sara Shepard. Serialul urmareste viata a 4 adolescente (Spencer, Aria, Emily si Hanna), a caror gasca se sparge dupa disparitia misterioasa a "capeteniei" lor: Allison. La fix un an dupa disparitia lui Allison fetele incep sa primeasca tot felul de mesaje ciudate, semnate de "A." si sunt amenintate cu expunerea secretelor lor (printre care, unele stiut doar de Allison).

Aria Montgomery. Se muta inapoi in Rosewood, dupa un an in care a fost plecata in Europa cu familia ei. Incepe o relatie interzisa cu un profesor, dar abia dupa afla ca tipul este chiar proful ei de engleza.

Hanna Marin. Preia rolul de "capetenie", insa nu ramane in legaturi apropiate fata de celelalte fete, pentru a fi cat mai populara. La mall incearca sa "sustraga" niste ochelari si pe moment chiar ii reuseste, numai ca primeste apoi o mica sedere la racoare, de unde reuseste sa iasa prin relatiile mamei sale (cu politistul, fireste.)

Spencer Hastings, cea inteligenta si cu capul pe umeri din grupul lor, o adolescenta ambitioasa. Desi a renovat hambarul familiei pentru a-si crea un cuibusor al ei, sora mai mare apare in peisaj cu iubitul si se instaleaza amandoi in "apartamentul " proaspat renovat de Spencer. Familia e de acord, desi ii promisese altceva mezinei. Se simte atrasa de noul iubit al surorii sale (lucru ce s-a mai intamplat si in trecut) si il saruta.

Emily Fields este o inotatoare de preformanta, vecina cu Allison, in casa careia se muta o alta tipa cu familia ei (Maya) si cu care dezvolta o relatie stranie. Primeste si ea mesaje de la A., din care am putea sa interpretam ca Emily este o fire curioasa, inca indecisa cu privire la oreinetarea ei sexuala. A mai experimentat si o tigara cu Maya…

Cam atat despre mincinoasele astea mici si dragute. Serialul a avut premiera pe 8 iunie 2010 si deocamdata sunt comandate doar 10 episoade. Melodia de pe generic este cantata de The Piercess si se numeste Secret.

Premiera a generat reactii diverse, unii fani au fost dezamagiti de faptul ca actritele distribuite in serial nu seamana cu cele din carti. In timp ce unii s-au aratat incantati de serial, altii l-au numit un cockteil cu bucatele din I know what you did last summer si Gossip Girl, unul nu prea reusit… si altii un Desperate housewives pentru adolescenti. Astea au fost cele negative, insa nici de pozitive nu a dus lipsa.

Ca rating, pe segmentul de public "adolescente" reusind sa depaseasca finalul sezonului Glee. A iesit pe locul 2 ca numar total de telespectatori. Episodul numarul 2 s-a bucurat de acelasi numar de telespectatori (aproximativ 2, 5 milioane) reusind sa sparga o regula nescrisa (majoritatea serialelor isi mai pierd din spectatori dupa pilot). Pana la urma ratingurile vor da verdictul.

In speranta ca aceste randuri v-au atras atentia, va rog sa lasati commenturi cu parerea voastra legata de acest serial si daca ati dori sa cititi recenzii la acest serial pe acest site.

Pe mine initial m-a atras Holly, ma asteptam sa o vad intr-un rol principal. Apoi a inceput sa ma atraga povestea asta a lor. Pentru mine, la inceput, conteaza foarte mult si intr-o-ul (genericul) si melodia de pe fundal. Si pot spune ca acest serial beneficiaza de o melodie in ton cu tema sa, iar genericul este unul rezonabil, cu fara prea multe impopotonari. Simplu si la obiect. Iata versurile de pe intr-o:
Got a secret

Can you keep it?

Swear this one you’ll save

Better lock it, in your pocket

Taking this one to the grave

If I show you then I know you

Won’t tell what I said

Cause two can keep a secret

If one of them is dead…

| becka133 a răspuns:

The Vampire Diaries love struck
Este vorba despre 2 frati care sunt vampiri si traiesc din 1684 si sunt vampiri.transformati de o fata pe nume Katherine.Ei se lupta timp de multi ani. Unul din ei ajunge in Mistic Falls (un oras) si acolo o intalneste pe frumoasa Elena care este om iar Stefan(unul di frati) se indragosteste de ea pentru ca e dublura buna a lui Katherine egoista.Fratele lui Damon ajunge si el in oras si incearca sa o cucereasca pe Elena si sa'l faca pe stefan sa sufere.Pana la urma ei se aliaza impotriva lui Katherin care se dovedea a fii moarta dar nu era.iar mai apoi impotriva unui vampir originar.
E cel mai tare serial love struck il adorr love struck
Mai este un C.S.I New York:este vorba despre niste oameni care rezolva niste crime banale.
Sunt foarte interesante :p
Pa sper ca te'am ajutat happy
Funda? puppy dog eyes

| Tooooo a răspuns:

Trasniti din nato e asa de tare genul programului divertisment sau 2 barbati si jumatate si ala e tare...

| AndreeaAnd a răspuns:

"Supernatural" este povestea lui Sam si a lui Dean Winchester, doi frati uniti de acelasi destin: ei calatoresc prin tara cu misiunea de a gasi si a ucide cele mai infricosatoare creaturi ale intunericului, de care oamenii au auzit doar din legende si superstitii. In timpul acestei lupte cu raul, Sam descopera multe lucruri despre sine, despre care nu stia pana atunci. Incurajati de propriul tata sa se avante in aceasta aventura pentru a gasi creatura care le-a ucis mama cu multi ani in urma, cei doi frati declanseaza o adevarata vanatoare a demonilor. Vampirii, varcolacii si fantomele sunt doar cateva dintre creaturile cu care Sam si Dean se confrunta. Pe parcurs ei vor fi ajutati de catre ingeri, arhangheli si lupta lor impotriva fintelor intunericului se va extinde si va capata dimensiuni "biblice", fiind in permanenta o batalie intre bine si rau, ingeri si demoni.

| bvampeires a răspuns:

Internatul - contine mistere, 6 adolescenti incearca sa descopere trecutul internatului in care stau "Laguna Neagra" in acest timp ei isi formeaza sentimente de dragoste unii pentru altii. Este foarte interesant, nu exista episod care sa nu te lase cu gura cascata sau sa nu fie interesant...vezi episoadele de la inceput le gasesti si subtitrari happy

| SpartaN1 a răspuns:

Iti recomand Doi barbati si jumatate.Incepe de luni-joi la 11:00
Este comedie foarte mare

| ingerasuldeciocolata a răspuns:

Mie una imi place f mult Pretty Little Liars...E trhller, mister si drama da e super fain

| AFRICANU_6146 a răspuns:

Africanu

Întrebări similare