În cazul în care te hotărăști să începi Breaking Bad e bine să știi că a apărut și Better Call Saul (spin-off Breaking Bad/2015-)
Hannibal.M-a fascinat inca de la primul episod(dureaza si mai putin, heh).La Breaking Bad n-am reusit sa trec de primele 2 episoade, dar majoritatea au o parere relativ buna asa ca ma gandesc sa-i mai dau o sansa.Candva
Breaing bad nu e cine stie ce, la fel si hannibal, sunt foarte previzibile, ce ti recomand este Rome
Hannibal nu am vazut, dar Breaking Bad imi place f mult. Inca sunt pe la sezonul 3 spre sfarsite. Il poti gasi complet pe popcorn.com
De ce contează ordinea și de ce să nu le vizionezi simultan? Să înțeleg că nu-ți place să urmărești două fire narative complet diferite?
Hannibal, serialul, nu m-a făcut să vreau să trec de episodul pilot, spre deosebire de filmele cu faimosul Hannibal Lecter (îi rămân fidelă lui Hopkins ). Cât despre Breaking Bad, tot ce pot spune e că mi-a provocat o dependența înzecit mai mare decât dependența lui Walter (am încercat să nu fiu un spoiler, am eșuat).