| smilerz19 a întrebat:

Ce SERIALE cu adolescenti imi recomandati? Si daca ati putea face si un rezumat micut, v-as fi recunoscatoare. Dau fundita si punctez. Merci.

Răspuns Câştigător
| dienuk a răspuns:

Cel mai tare, e Gossip Girl, Serialul surprinde viata unor tineri nu doar foarte frumosi, ci si putred de bogati, din Upper East Side, luxosul cartier al metropolei americane New York. Conflictele, gelozia, intrigile amoroase si dezamagirile sentimentale nu-i ocolesc nici pe acesti tineri care poarta hainele unor designeri renumiti, merg la petreceri fabuloase si n-au grija zilei de maine.
Blair Waldorf, o tanara extrem de bogata, este cunoscuta de toata lumea din scoala si invidiata pentru ca duce viata perfecta. Blair are tot ceea ce-si poate dori o femeie: o garderoba impresionanta, accesorii de lux si un iubit pe masura - Nate Archibald, un tip superb. Traiul ei, perfect in aparenta, este tulburat in momentul in care frumoasa Serena, cea care i-a fost o perioada cea mai buna prietena, revine in oras. Serena nu atenteaza numai la statutul lui Blair, ci si la iubitul acesteia, Nate, iar cei care o invidiau pana acum isi dau seama ca intr-adevar, banii n-aduc fericirea.

Apoi, e Supernatural
Supernatural" este povestea lui Sam si a lui Dean, doi frati uniti de acelasi destin: ei calatoresc prin pustiul campiilor americane cu misiunea de a gasi si a ucide cele mai infricosatoare creaturi ale intunericului, de care oamenii au auzit doar din legende si superstitii.
In timpul acestei lupte cu Raul, Sam descopera ca are o serie de abilitati paranormale: ciudatele sale viziuni prevestesc moartea celor din jur, dar si apropierea pericolelor.
Incurajati de propriul tata sa se avante in aceasta aventura pentru a gasi creatura care le-a ucis mama cu multi ani in urma, cei doi frati declanseaza o adevarata vanatoare a demonilor: vampiri, varcolaci si fantome, acestea sunt doar cateva dintre creaturile cu care Sam si Dean se confrunta.

Mai e si. The Vampire Diaries tot asa e interesant, ceva gen twilight, tot dupa niste carti, cu vampiri. happy

39 răspunsuri:
| Lorenna_7223 a răspuns:

The secret life of the american teenager :*

| Vale98 a răspuns:

Deci mie mi-au placut in mod special urmatoarele:The vampire diaries, The secret circle, Gossip Girl, 90210, The Lying game si One tree hill a fost dragut....Mai e si Lost care chiar daca nu e cu adolescenti e foarte bun ti-l recomand.The vampire diaries e cel mai tare...:X:X:X:X:X:X

| pwwps a răspuns:

Cel mai mult mie mi-a placut serialul MERLIN.Nu e cu adolescenti, dar ti-l recomand.E drama, aventura, reprezinta povestea unui tinar vrajitor care mai este si servitorul viitorului rege Arthur.

| IonutzaAnonima a răspuns (pentru anonim_4396):

Uita-te si la teen wolf ii super, la fel si the vampires diaries, gossip girls si prett littele liars

Alte răspunsuri
| Atat_Aryana_1997 a răspuns:

Iti recomand Gossip Girl.Tot la aceasta intrebare am citit un raspuns cum ca Gossip Girl nu ar fi un serial de adolescenti.Pai adevarul este ca nu cred ca bunica ar vrea sa vada cum niste adolescenti de bai gata controleaza vietile celor mai "mici". Este un serial foarte frumos si ti-l recomand.Banuiesc ca deja ai citit celelalte descrieri ale serialului.Un alt serial foarte frumos este Pretty Little Liars.Este vorba despre 5 fete care erau foarte bune prietene.Intr-o noapte una dintre ele dispare si celelalte fete cam pierd legatura una cu alta pana cand la un an dupa moarte acesteia se gaseste cadavrul.Atunci ele incep sa primeasca niste mesaje ciudate care contneau secerete stiute oar de fata care a murit.Este dragut.Eu abia am inceput sa ma uit la el dar mi-a placut.Si The Vampire Diries este foarte misto.Ti-l recomand.Eu abia astept sa inceapa sezonul 5. M-am mai uitat si la Once Upon a Time.Este vorba despre toate personajele din lume apovestilor pe care le stim noi.Ele sunt aruncate de catre o vrajitoare rea in lumea reala.O singura persoana isi aduce aminte despre asta si ea impreuna cu un baietel trebuie sa repare problema incercand sa rezolve asta prin a aduce finaluri fericite persoanjelor din poveste.Nu stiu cat ai inteles in cate ti-am explicat eu dar e frumos si acest serial.Mult norocsi chiar iti recomand serialul Gossip Girl.Eu urasc faptul ca s-a terminat.

| Natalie17 a răspuns:

Pretty Little Liars, este un serial foarte dragut. Este vorba despre 5 prietene, care au facut o petrecere in pijama..si cand s-au culcat, una din fete a disparut.De atunci le bantuie, mii de mesaje de la un om care se noteaza cu #A si le urmareste. laughing

Apoi, Gossip Girl.
Este cel mai tare film, serial.

| Vladicescu_Laurentia_2003 a răspuns:

Serislul pretty littles liars este o capodopera, crede-ma, serialul este o producție ABC Family bazată pe seria de romane cu același nume a Sarei Shepard. Serialul urmărește schimbările din viețile a patru fete - Hanna, Aria, Spencer și Emily - după ce "liderul" grupului lor, Alison, dispare, iar ele încep să primească mesaje scrise din partea unui necunoscut care se semnează "A".

La început, ele cred că este Alison, dar după ce este găsită moartă, fetele își dau seama că altcineva știe secretele lor, inclusiv pe cele mai ascunse, pe care au crezut că doar Alison le știa. merita de vazut, crede-ma!

| Patricia_Fuchila_2001 a răspuns:

Teen Wolf este un serial cu varcolaci.Este despre personajul principal Scott Mcall care este muscat intr o seara cand cauta in padure un cadavru. Doar prietenul sau cel mai bun Stilles stie ca este varcolac pe parcurs se confrunta cu multe ciudateti si is contruieste o haita.

Întrebări similare