- 90210: e uns erial care prezinta in mare parte viata unor adolescenti din Beverly hills, avandu'i in centrul actiunii pe Annie si Dixon; doi frati ce doar s-u mutat din Kansas, si cum incearca ei sa se acomodeze la un stil de viata total diferit de cel din Kansas.
- the vampire diaries : e vorba despe o adolescenta populara, cu o viata perfect normala:Elena Gilbert. Asta pana cand Setafn si Damon Salvatore sosesc in oras iar ELena ajunge sa se indragosteasca treptat de Stefan, nestiind ce secret ascunde acesta
- Pretty little liars: pai e vorba despre 5 fete, dintre care una moare iar restul fetelor nu isis mai pot realua viata lor normala caci o anumita persoana pe nume 'A' nu vrea sa le lase sa uite de moartea lui Alison si incearca sa le distruga vietile.
-Gossip girl : despre viata unor adolescenti bogati si rasfatati din Upper est side. Povestea e foarte faina si actorii super simpatici.Merita vazut 100%
Mie sincer mi-au palcut foarte mult si ti le recomand cu incredere :*
Eu iti recomand si sper sa te uiti ca merita :pretty little liars, hellcats(cu majorete:X) si the vampire diares:X sunt toate superbe sau daca vrei ceva mai genu documentar poti sa te uiti la anatonia lui grey si asta e misto e cu doctori
sper ca ti-am fost de ajutor
ceao
Cele mai tari seriale:gossip girl si beverly hills 90210...si horror supernatural:*
Am facut o lista :1. Gossip girl (viata luxoasa, adolescenti), 2. 90210(la fel ca si gossip, doar ca mai realist); 3. Lost(superb:Xaventura) ' 4.Supernatural(horror, dar nu prea), 5.Heroes(Sf, dar superb si asta; 6.The vampire diaries(daca iti palc genul filmelor cu vampiri "twilight, new moon)
Gossip Girl cu siguranta este suuper! The Vampire Diaries-believe me, it's cool! Smallville-misto si asta, are multe sezoane, dar mie una mi-au placut f mult cele 2 de sus.P.S.The Vampire Diaries a aparut doar 1 sezon, in sept urmatorul, iar Gossip Girl 3 sezoane si urmeaza. abia astept!
Letacika întreabă:
belanelu123 întreabă: