| oana_3034 a întrebat:

Ce seriale frumoase cu adolescenti imi recomandati? astept cat mai multe raspunsuri

67 răspunsuri:
| Maria_6172 a răspuns:

Skins.daca nu suporti englezii, skins(US).mie personal imi plc mai mult skins (us). ambele, si skins(US) si skins(UK) au aceeasi poveste.numai actorii si accentul diferawinking

| Bitsuu a răspuns:

- 90210: e uns erial care prezinta in mare parte viata unor adolescenti din Beverly hills, avandu'i in centrul actiunii pe Annie si Dixon; doi frati ce doar s-u mutat din Kansas, si cum incearca ei sa se acomodeze la un stil de viata total diferit de cel din Kansas.
- the vampire diaries : e vorba despe o adolescenta populara, cu o viata perfect normala:Elena Gilbert. Asta pana cand Setafn si Damon Salvatore sosesc in oras iar ELena ajunge sa se indragosteasca treptat de Stefan, nestiind ce secret ascunde acestahappy
- Pretty little liars: pai e vorba despre 5 fete, dintre care una moare iar restul fetelor nu isis mai pot realua viata lor normala caci o anumita persoana pe nume 'A' nu vrea sa le lase sa uite de moartea lui Alison si incearca sa le distruga vietile.
-Gossip girl : despre viata unor adolescenti bogati si rasfatati din Upper est side. Povestea e foarte faina si actorii super simpatici.Merita vazut 100%
Mie sincer mi-au palcut foarte mult si ti le recomand cu incredere :*

| Maia_1791 a răspuns:

SKINS este un serial ff. fain, despre cum isi traiesc viata niste adolescenti(petreceri,dragoste,probleme,...)Gossip Girl, Greek. Daca vrei un serial de comedie incerca Two and Half Men sau Friends, Better whit u... Sper ca te-am ajuta-t! Poate primesc si o funda:d

| Lorry_4731 a răspuns:

Gossip girl, school Closed, secret from their parents

| nEeD a răspuns:

One Tree Hills
Smallville.
Smallville este cel mai frumos serial pe care l-am vazut.

| maria912013 a răspuns:

Veronica Mars.The best ever!

| LucianP a răspuns:

Mie mi au placut cel mai mult Shameless(US),Gossip Girl, Heroes, oc, vampire diaries, si daca vrei ceva horror poti incerca the walking dead happy vizionare placuta

Întrebări similare