Pretty Little Liares- 3 sezoane (crede-ma ca merita! Este un serial super tare!)
Dr. House- 8 sezoane
Castle- 5 sezoane
Two Men and A Half- sunt destuuuule sezoane!
NCIS: Ancheta militara!
Top Gear UK
Prison Break
Dexter
Fairly Legal
Modern Family
Dr.
Anatomia lui Grey
etc...
Sper sa iti ajunga atatea, daca mai ai nevoie, spune-mi!
Pretty Little Liars si Prison Break le-am văzut. Probabil am să încerc NCIS. Mersi!
Bună.
Ce părere ai de "Suleiman Magnificul"? Nu va se va întinde pe multe sezoane, dimpotrivă chiar au destul de puţine episoade. Mie îmi place foarte mult, nu ştiu dacă e şi genul tău.
Dacă nu, te-ai mai putea uita la "Anatomia lui Grey". Ştiu că are destul de puţine sezoane, 3-4 dacă nu mă înşel.
Dacă preferi filmele româneşti, uită-te la "Inimă de ţigan".
Sper că ţi-am dat o idee bună.
Vizionare plăcută!
Pa-pa.
Anatomia lui Grey are cam multe sezoane (8-9), iar serialele turceşti nu sunt genul meu. Mersi oricum! :*
Arrow
Banshee
Lost Girl
Fallen
Caprica
Drive
The Walking Dead
Pretty Little Liars
The Vampire Diaries
Dexter. Are 8 sezoane, fiecare a cate 12 episode de 45 minute. Sezonul 8 inca nu a aparut, deci sunt doar 7 .
Este dsespre un barbat cu o dubla viata : Ziua e un foarte bun politist la criminalistica. Noaptea e un ugicas in serie.
E foarte interesant !
Bafta!
Elisa di Rivombrosa e de epoca dar povestea e frumoasa. E la tv (12 si 7 seara reluare) are 3 sezoane si putine ep. In total 70 sau mai putine.
Pariu cu viata (sez 3)
Suleyman Magnificul... (sez 2, cred)
Jurnalele vampirilor
Iubiri secrete
Dragoste si pedeapsa
C.S.I
Anatomia lui Grey
Glee
Mesaje de dincolo etc.
Suburgatory...mai stiu si altele, dar au mai multe sezoane : Neveste disperate, Pretty Little Liars. Am mai vazut cateva filme pe care ti le pot recomanda: Footlose, Dirty Dancing, Burlesque, 13 going on 30, One thousand words, Play the Game, The Women ( Intrigi parfumate). Sper ca te-am ajutat cat de cat. :d
Revolution(nu stii ce pierzi)
Bates motel(foarte interesant)
The vampire diaries(are 4 sezoane dar chiar merita vazut..nici eu nu am vazut de la inceput ci am inceput cand erau deja la sezonul 3 dar nu te mai poti opri odata ce l-ai vazut)
The secret circle(are 2 sezoane dar a fost anulat...mare pacat..il ador)
Teen wolf(daca nu-l vezi nu stii ce serial super pierzi..are doar 1 sezon). Sper ca ti-am fost de ajutor.
- Lie to me
- Dexter
- Doctor House ( are cam multe sezoane )
- Gossip Girl
-The mentalist
Sper ca te-am ajutat :d
PopStefania întreabă: