| lavynya1 a întrebat:

Ce seriale mexicane/spaniole cu licee stiti(dinafara de Cameleonii,Rebelde,Clase 406, Relatii Periculoase-le-am vazut).Cel mai fain serial primeste FUNDA, restul FOLOSITOR

12 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Ratusca cea urata(patit-ofeo) si Saracii tineri bogati

| dydydeea a răspuns:

Carita de angel( ingerasul), La familia( tot cu RBD).

| dydydeea a răspuns:

Si eu le-am vazut...ador filmele mexicane in care joaca tineri de liceu

| lavynya1 explică (pentru dydydeea):

SI eu.Recomand cele ce le-am scris in titlu. Daca nu le-ai vazut le recomand.Sunt pe youtube toate.Mi-a mai placut la nebunie Flor Salvaje.

| dydydeea a răspuns:

Eu ma uit seara la ''SUFLET VANDUT''...ador filmul asta.Tu te uiti? Ce telenovele mai urmaresti?

Nu imi place sa ma uit pe televizor, nici nu stiu ce seriale se difuzeaza acum.Totul vizualizez online.Nu imi place asteptarea si reclamele.M-am uitat la Laberinto tot cu scolari, dintr-un cartier sarac in care erau nevoiti sa fure si sa se drogheze sa supravietuiasca. Flor Salvaje, o fata a ramas singura pe lume, deoarece parintii i-au murit cu inca cateva surori mai mici si nu o angajau niciunde si s-a dus sa se prostitueze la un cabaret.Superb filmul.La que No Podia Amar, sunt la episodul 12 parca, e interesant si el desi e mai greu de inteles.Adica chiar nu imi imaginez finalulbig grin.Relaciones Peligrosas, mai am 8 episoade.In rest, nu m-am mai uitat la nimic, si de aceea vreau, in general termin un serial intr-o saptamana.laughing, daca sunt online toate episoadele.E fain Suflet vandut?

| dydydeea a răspuns:

Da e foarte frumos filmul ''SUFLET VANDUT''. E vorba despre o femeie care la inceput a iubit foarte mult un barbat cu care a avut si un copil( dar la pierdut) dar apoi s-a indragostit de sotul ei pe care il iubeste foarte mult.Sunt ultimele episoade! Ce rau imi pare ca se termina!

SUna fain.O sa incep sa il vizualizez pe youtube

| elenush17 a răspuns:

Dar Relatii Periculoase numai acum se difuzeaza? Unde l-ai si vazut pe tot?

| lavynya1 explică (pentru elenush17):

Pe youtube.com.Daca intelegi spaniola iti recomand sa il vezi.Ieri m-am uitat la episodul 102.Mai am 8 episoade si se termina.E foarte fain serialul, chiar pare din viata reala.Scrie Relaciones peligrosas capitulo....si care vrei tu.Succes.

| elenush17 a răspuns (pentru lavynya1):

Mersi, sa stii ca imi place tare mult, dar m-am uitat pe youtube si nu gaseam decat episoadele anterioare, probabil pentru ca la cautare scriam legaturi riscante. Mersi mult