Eu ma uit seara la ''SUFLET VANDUT''...ador filmul asta.Tu te uiti? Ce telenovele mai urmaresti?
Nu imi place sa ma uit pe televizor, nici nu stiu ce seriale se difuzeaza acum.Totul vizualizez online.Nu imi place asteptarea si reclamele.M-am uitat la Laberinto tot cu scolari, dintr-un cartier sarac in care erau nevoiti sa fure si sa se drogheze sa supravietuiasca. Flor Salvaje, o fata a ramas singura pe lume, deoarece parintii i-au murit cu inca cateva surori mai mici si nu o angajau niciunde si s-a dus sa se prostitueze la un cabaret.Superb filmul.La que No Podia Amar, sunt la episodul 12 parca, e interesant si el desi e mai greu de inteles.Adica chiar nu imi imaginez finalul.Relaciones Peligrosas, mai am 8 episoade.In rest, nu m-am mai uitat la nimic, si de aceea vreau, in general termin un serial intr-o saptamana., daca sunt online toate episoadele.E fain Suflet vandut?
Da e foarte frumos filmul ''SUFLET VANDUT''. E vorba despre o femeie care la inceput a iubit foarte mult un barbat cu care a avut si un copil( dar la pierdut) dar apoi s-a indragostit de sotul ei pe care il iubeste foarte mult.Sunt ultimele episoade! Ce rau imi pare ca se termina!
kyjonopsy întreabă:
Madalina_Georgiana_1998 întreabă: