Uite aici pruncule cele vizionate si recomandate de mine:
PRISON BREAK•(evadare din inchisoare>traire pe fuga>..genial)Sez 1.2
•Spartacus•(god of the arena, freer of slaves)
• The Walking Dead •(Hum.
Zombies)
•PEAKY BLINDERS*
• Da Vinci’s Demons •(din pacate doar 3 sezoane, aventurile lui Da Vinci)
•Westworld•(nu-ti place vista ta sau vrei o aventura, du-te in Westworld, robotii care te slujesc.)Roboti care par atat de real (twist la sfarsit)
•Vikings•
•Suits•(GENIAL)avocati, poti sa doo fascinat de fiecare noua intamplare si caracterul meu pref de acolo Harvey Dent the boss.(sez 1.2.5)
11.22.63 Stephen King Classic.
•Iljimae•
•Narcos• Povestea lui.iho de puta
•True Detective• Sez 1 opera de arta
•How to get away with murder• vino aici negru meu ca mi-e dor de tine.studenti la drept, fac stagiat la o avocata de succes, ajung sa omoara sa fie suspecti si sa get away with it.
•Hannibal• Hannibal♡
•The 100•100 copii trimisi pe pamant pentru a testa daca se poate supravietuii/oameni traind in spatiu
•Counterpart• (un fel de univers paralel)
•Deadwood• (old west,)
•Sherlock•
•SonsOfAnarchy•club de motociclisti/familie treburi legale/ilegale.
Penny Dreadful (lupte cu demoni dar nu doar atat.alta opera)
The Mentalist(Politist)
Lie to Me(arta cum sa-ti dai seama cand cineva minte)
American Gods
•House of Cards•
•BREAKING BAD• (-e de digerat se concentreaza mult doar pentru o actiune un cadru o scena/e de gust-merita incercat)
Better call Saul cu avocatul lui Walter...istoria lui de dinainte sa fie avocatul lui Walter)
•Six feet under•la fel ca Breaking Bad e de digerat
▪the wire▪ de digerat, politist, drug city.
•rescue me• de digerat, pompieri
LUCIFER (Serial Politist/funny/action pretty ok...not bad, worth a try)
Dupa ce te'ai uitat la Luci> •RUSH•, cu acelasi actor, doctor
•1. Gotham•(dupa nume,the making of Batman,Jim Gordon,gen (la care poti sa te uiti> FLASH,ARROW,•CONSTANTINE•, DC LOT, Black Flash/Agents of Shield, Iron Fist, Luke Cage •. Jessica Stones•, The Defenders •2. Daredevil•,•The Punisher•, Supergirl,.)
•Riverdale•(watch)
Orphan Black(clone)
Taboo
Grey's Anatomy(doctori)
Dr.House (doctor)
•THE SOPRANOS• (e despre mafia, MERITA VAZUT
AMERICAN HORROR STORY (doar sez.1, 2 si 5
Funny shows :
Rick&Morty/Archer/Mash/Two and a half men/Friends/Seinfield/Entourage/the big bang theory/how I met your mother/fresh Prince of bel air
•LOST•(old but gold)
•The legend of the seeker•
•MERLIN•(old but gold)
STRANGER THINGS (2016, copii cu superputeri si raufacatori)
•THE NIGHT OF•(un ^inocent^ e invinuit de omor..desi a petrecut toata noaptea cu victima spune ca e nevinovat*.in inchisoare in timp ce avocatii isi dau seama ce s-a intamplat.
Ceva de genu jos
•making a muderer*
The Strain(Epidemie, transformatere in vampiri
Fargo(fain)
Mindhunter(FBI.)
•The originals•(vampiri-better than vampire diaries and true blood)
•Supernatural•2 fratii Vaneaza supranaturalul
•Shadowhunters•
Tvd
Teenwolf
*BLACKMIRRROR*Scurtmetraj
Anime:
Deathnote
Attack on titan
Naruto
.
Batman the animated series
Dc league the animated series
Samurai Jack
Altered Carbon, The Alienist, Philip K. Dick’s Electric Dreams, Gunpowde, Mosaic, McMafia, Castle Rock, Counterpart
P.S.Cum ți s-a părut Dark?
Dark e un serial bun. Are multe flashback uri din trecut/viitor si iti pune mintea in miscare. Trebuie sa iti dai seama simgur de anumite lucruri...
Plictisitor
Da, îți dai seama de multe lucruri singur, când vezi mai multe seriale și realizezi după care este copiat.Este puțin greu de urmărit, datorită limbii germane (uite vezi, 3% este mult mai captivant și apoi mai ușor de urmărit, anyway brazilian, dacă nu l-ai văzut nu e timpul pierdut încă, sez.2 nici n-a început) chiar necomercial đin punctul ăsta de vedere, apoi simpluț de "dark" în planurile temporale, iar așa..., ce pot să aleg dintre tineri, Jonas mi se pare mai carismatic și bine că sez.1 se sfârșește cu el, într-un viitor marca "freak" unde, va găsi poate, un drum nu prea aglomerat către o școală mai bună, oricum cheful meu de a urmări și sez.2, nu s-a dus încă, dar... lăsând toate astea deoparte, serialul merită vizionat.
Dat fiind ca iti plac serialele astea mai ciudate sau de drama: American Horror Story, Preacher, Mr Robot, The OA, Twin Peaks
Altele:
Lost
Supernatural
Lucifer
Rush
The Mentalist
Wayward Pines
Suits
TWD
Game of Thrones
Spartacus
Scorpion
Lethal Weapon
Hawaii 5.0
Taken
Shooter
Limitless
Last Man on Earth
BMS
The River
Off the Map
Renegata; The originals; I zombie; Frumoasa și bestia; Cronicile shannarra❤❤❤❤; Arcașul; Mesaje de dincolo.Atat am ca restul s-au zis deja?
Îl stiu. Eu urmaresc seriale pe o aplicatie si il am in lista dar nu m-am uitat la el.
mistergiovany49 întreabă: