Spartacus, Gossip Girl, Lie to Me, House, 2 And a Half Man, South Park. Fundita?
The Big Bang Theory
Game of Thrones(asta e genial)
How I Met Your Mother
Scrubs(foarte amuzant, se merita)
Heroes
The Office
House M. D.
Anatomia lui Grey
Pe primele cinci le-am vazut personal, mai mult sau mai putin, dar sunt bune si ultimele doua, asta, daca te simti atrasa de tematica lor(medicina) sau de sarcasmul ovreiului de House.
Incearca
Supernatural
Gossip Girl
Hart of Dixie
10 things i hate about you
The Secret Circle
90210
Terra Nova
The Lying Game
The Nine Lives of Chloe King
Once upon a time
Fallen
Terminator: The Sarah Connor Chronicles
Teen Wolf
Prison Break
Ghost Whisperer
90210, nu e SF, e cu adolescenti, il poti vedea pe Vplay.
Prison break, e cu detinuti dar e foarte interesant, am vazut toate 4 sezoanele
Acum ma uit la The secret circle [ e cu vrajitoare - joaca ci Cleo din H2O ]
Pretty little liars e iar destul de interesant, dar pe mine m-a plictisit la un moment dat si nu m-am mai uitat.
Two and a half man e amuzant, chiar merita vazut
One tree hill - la inceput serial cu adolescenti, poate chiar cel mai frumos, la sfarsit de prin sezonul 7 se schimba treaba [are 9 sezoane] dar meeeeeerita! chiar trebuie sa-l vezi.
Pariu cu viata. Iubiri secrete, Romani au Talent.
Ador emisiunile alea mai ales Pariu cu viata!
FUNDA?! plz
-Spartacus
-Game of Thrones
-Dexter
Astea trei sunt geniale, alte comentarii nu-şi au rostul.
-Prison Break(primul sezon e foarte reuşit, dar apoi cam lasă de dorit)
-Lie to Me(serialul e interesant în sine, dar se cam repetă tiparul).
- House MD
- Prison break (mai ales primul sezon)
- Game of thrones
- Six feet under
- Spartacus
- The mentalist
- The simpsons
- South Park
- 2 And a Half Man
- Married with Children
Prison Break! Mi-am luat toate sezoanele acum 2 luni parca si le urmaream in continuu . Sunt prea frumoase!
Daca tot vad prin raspunsul asta ca te uiti la Game Of Thrones, stiu ca s-a ajuns in sezonul doi.Pe mine ma intereseaza un singur lucru, ca citesc cartile, si dupa ma uit si la seriale, nu da spolere inutile: Bran o sa supravietuiasca, sau moare, dupa ce pleaca Eddard cu Robert in Sud? Apropo, mi se pare mie sau Cersei e curva penala, iar Jaime Lannister e un fel de curva, doar ca e barbat?
Buun.Nu de alta, dar chiar imi plac pustii, si el, si Jon Snow, el e personajul meu preferat. Cersei e si curva, dar doar din ce-am citit, iti si dai seama ca e o curva buna! Jaime e infect, l-a omorat si pe Aerys(pe Aerys, nu?) Targaryen, si dupa cum spui tu, aproape ca l-a omorat pe Bran.Sansa habar n-am cum e, ca am ajuns la pagina 142/825 la carte, da' din ce-am citit, imi pare cam pitipoanca. Urmatorul capitol e "al ei" sa zic asa, ca multi(Eddard, Cat, Jon, Tyrion-el e chiar epic, e destept piticul) au in carte, capitolele "lor", fiind personaje POV(point of view). Cartea, din ce-am citit eu, ieri si azi, e fabuloasa, se leaga foarte bine, nici nu plictiseste.
Sunt eu ciudat si chiar singurul caruia ii plac si Viserys, si Eddard, care se cam urasc? Si acum ma uit pe wiki-ul cartii, vad ca Viserys e un fel de var al lui Robert Baratheon. Dafuq?! Asta vrea sa il omoare pe var-su? Si Daenerys e decenta.Cartile totusi sunt foarte mari, a cincea are chiar 1000 si de pagini.
LE: Da, Sansa e proasta gramada, si prea fantezista.Lannisteri(in afara de Tyrion), imi par insa din ce in ce mai antipatici.
Moșule, că tot zici tu că vrei să fii avocat, încearcă Boston legal, e tipul ăla de serial fin, cu actori buni, cazuri interesante, argumentări și dezbateri inteligente și care ating niște puncte destul de sensibile uneori, umor din plin, dar nu d-ăla retardat, și un personaj - Alan Shore - care e unul dintre caracterele mele favorite, din toate serialele urmărite. Primul sezon e mai slăbuț, nu te lăsa descurajat însă și ai răbdare cu el. Sau poți începe direct de la al 2-lea sezon.
Serialul e un spin-off al mamei serialelor cu avocați, The practice, dar care nu prea se găsește pe net (eu am găsit doar câteva episoade).
Altul din gamă e The good wife... Nu l-am luat în considerare atâta timp, din cauza unei prejudecăți stupide, dar l-am început zilele astea și serialul chiar merită.
Altul ar mai fi Suits, ăla are doar un sezon, 12 episoade, bunicel. După cum vezi, îmi plac serialele cu avocați.
Tipii din nord sunt şi pe placul meu, cu câteva excepţii(gen Cat, nu ştiu exact de ce, dar îmi e antipatică). Despre Lannisteri am aceeaşi părere ca şi tine. Daenerys se află printre personajele mele favorite; Îmi place cum şi-a dat seamă că trebuie să-şi schimbe caracterul, plus că are un oarecare simţ al dreptăţii care-i dă un aer aparte. Viserys(ăsta e fratele lui Daenerys, right?) mi se pare că are un caracter de javră, da' de javră ambiţioasă.
Mai pierdut pe moment când ai pomenit de Aerys, uitasem cum îl cheamă pe Regele Nebun. Tocmai caracterul ăsta infect al lui Jaime Lannister dă un aer aparte familiei Lannister(care, în afară de pitic, cam toţi sunt infecţi în felul lor). Reprezintă tipu' ăla indifirent şi egoist, care n-ar trebui să lipsească din serialele de genul. Şi Arya Stark e un personaj interesant.
Eddard cred că-i pe placul la toată lumea(bine ales şi actorul; Sean Bean).
Mulţam pentru părerea despre carte.
Ca sa-mi dau si eu ca parerea, Catelyn e in primul rand o Tully, si aia-s mandri, artagosi, si cam aroganti, da'-s baieti buni in general.Cred ca sunt si una din cele 7 case principale.Cat are intentii bune, din ce-am citit eu pana acum.Nu stiu ce face Daenerys in continuare, dar imi place, ca acolo unde am ajuns eu, il pune la punct pe Viserys si il trece in spatele coloanei de dothraki, ca pe ultimul om.Nu-mi place totusi ca s-a lasat vanduta brutei aleia(Khal Drogo) ca se speria de fra-su si "nu vrei sa vezi ce face balaurul, sora". Eu il inteleg pe Viserys, adica niste hazlii iti omoara tatal, iti fura tronul ce urma sa fie al tau, normal ca vrei sa le scoti matele cu sabia. Ce nu-mi place la el insa e ca se crede Dragon, cand de fapt, Ultimul Dragon-Rhaegar, in speta-a fost omorat la Trident de Robert. E de inteles ambitia lui, si ura pentru Lannisteri si rege.
Eu, in prima faza, era sa il incurc pe Aerys cu Aegon, un Targaryen mai vechi, dar am observat si eu ca i se spune Regele Nebun, dar nu inteleg de ce. Unde am ajuns eu, vor niste dubiosi si Petyr(Degetel) sa organizeze ceva turnir pentru Eddard, si Eddard afla ca-i pe datorie 6 milioane Casa Regala, cand Aerys lasase plina de aur visteria, si tot incep de aici sa vad ca Targaryenii sunt chiar baieti buni, dar mi-a zis cineva ca nimic nu e ce pare la Game of Thrones, mai ales in carte. E stereotipie putin la Lannisteri, dar cred ca ajungea Cersei, ca e rea pana in maduva, dar parca e si mai rau Jaime.Arya e smechera si ea, desi boceste cam mult, la fel ca Sansa.Cred ca as fi in extaz daca ar omori niste Lannisteri de-a lungul cartii. Eddard e genial, dar instabil, daca ma intrebi pe mine, parca nu e genul ala de Stark legendar, cand se numeau Regii din Nord, si nu Stark de Winterfell. Mie imi pare bine aleasa si actrita pentru Cersei(Lena Headey, parca), dar cum e serial facut de englezi, e de asteptat sa fie actori buni.
Multam de recomandari, am sa caut serialele, cand am timp, sper sa fie si interactive, sa n-aiba actiune liniara. Dupa cum stiu eu rabdarea mea, cand vine vorba de urmarit seriale, probabil o sa ma uit atent la serialul pilot, si dupa, doar daca merita din plin, sa continui cu ele.Desi,in materie de filme, mi-au ajuns Devil's Advocate si Firma(cu Tom Cruise), la cat de debile sunt, mai ales primul, sa imi fac o imagine despre unele filme cu avocati.Eu astept, poate termin cartea GoT pana de "Inviere" si incep dupa sa imi fac timp si pentru serialele propuse de tine.
În cazul ăsta, pune-l pe The good wife în capul listei, aproape am terminat sezonul 2 și m-a prins belea, și are un plot mult mai amplu decât Boston legal și-s șanse și mai numeroase să te prindă din prima. Cum am zis, Boston legal e mai slăbuț în primul sezon și s-ar putea să-ți ia 3-4-5 episoade să-i intri în atmosferă. Dar serialul nu e de evitat, în special pentru simbioza de senzație între cele două personaje principale - Alan Shore și Denny Crane. Și Alan e prea, prea șmecher.
Sunt diferite, nu pot să zic care e mai bun, dar cred că te-ar prinde mai bine și mai repede acțiunea din The good wife.
Ridley Scott regizor...Cam greu sa-l inghit pe omul asta, dar am sa dau o sansa serialului, chiar daca, dupa ce am citit receznii de la cele doua, mai bun imi pare Boston Legal, pentru ca se concentreaza asupra avocatelii mai mult.Nu prea apreciez eu genul asta de drame, care pun un personaj in prim-plan, si incearca sa-i dea alura de bad-ass, dar caut niste link-uri.Nu mi-ai zis totusi, cat are un episod din cele doua, poate n-au ambele chiar 60, si scap mai ieftin.Am vazut undeva ceva de genul "Shore si Crane se casatoresc...". Dafuq?! Alan Shore e gay, sau face asta doar ca sa se eschiveze(cica ii stau strategiile de genul in sange) si sa faca niste artificii?
La ambele, un episod durează 43 de minute.
Așa e, Boston legal se concentrează, în principal, pe avocățeală și cazurile juridice și tovărășia dintre Alan și Denny, dar ai spus că preferi ceva mai puțin liniar, mai interactiv, d-aia l-am scos în față pe The good wife, fiindcă are mai multe fire narative și mai multe întorsuri de situație. Deși am început al 3-lea sezon și mi se pare că și-a cam pierdut din intensitate... Sau o fi faptul că am luat eu o supradoză și e cazul s-o las mai moale și să continuu vizionarea ceva mai încolo, câte un pic din ambele cred că se aplică.
Nu dă nimeni nimănui o alură de bad-ass, nu știu unde ai citit tu asta, dar presupun că te referi la The good wife. Nu e cazul, recenzorul aberează sau, s-o spun mai eufemistic, exagerează. La Boston legal nici nu poate fi cazul.
Faza cu căsătoria se întâmplă spre final de tot și da, e o mică strategie de a lor, ca să capete Alan o mică împuternicire pentru o mișcare pe care o vei vedea la momentul oportun.
Azi cred că mă apuc și eu de Game of thrones, mersi de spoilere, copii.
Ma apuc de maine sa ma uit la "The Good Wife", sper sa fie pe cat de bun zici ca este, cred ca ai dreptate.Boston Legal il pastrez pentru alte vremuri, am vazut ceva secvente imprasiate pe YT si imi pare prea liniar, desi e ferchezuit Alan. N-am citit despre Alicia(personajul din The Good Wife), dar cred ca plot-ul, sau cel putin, descrierea sumara a serialului, o fac sa para "amazoana", femeie hotarata, pregatita sa schimbe si toate alea.Totusi,sper sa fie un personaj interactiv si palpitant, desi nu cred ca mai prind vreunul ca Sheldon Cooper.Privesc cu ceva susceptibilate casatoria aia dintre doi avocati intr-un serial, dar cu siguranta e doar formala, ca sa lase debilul de Crane o portita pentru Alan sau ceva de genul. Oricum, imi plac personajele astea doua din ce-am citit despre ele.
Te apuci sa vizionezi GoT? Desi cred ca ai terminat deja primul sezon, ma simt nevoit sa te spoileresc:
Si, uhm, sa vezi la sfarsitul S1 ce chestii epice o sa iasa din foc si ce se intampla cu Robb si unde ajunge Jaime uhm...si cineva e descapatanat si tin'-te in urmatoarele sezoane, sa vezi Lord Comandant nou la Rondul de Noapte, si sa vezi personaj principal nemort(la fel ca Othor, care e omorat de Jon, multumeste-mi!) uhm, si rege mort si armata adunata, revendicare de tron, si ce se intampla cu un Lannister, si cum ii vine lui Tyrion o idde geniala in S3...si cine cu cine se casatoreste in cartea 6(care nu e inca lansata, vorbesc pe surse si leaked), si Jon Snow are sange si de Stark si de uhm, Trei-Capete(you'll get it later) in el.Thank me later! Daca zici ca ai luat o supradoza, nici n-ai sa-ti amintesti de spoilerele astea.
LE: Daca ai timp destul, si vointa de a te lasa purtat prin Westeros dupa cum iti trambiteaza imaginatia, recomand sa citesti si cartile, desi te duc 5000 primele cinci carti. Apropo, daca ma asculti si le citesti, ai sa dai foc la a treia carte.