The Vampire Diaries e cel mai tare(Ian Somerhalder :X), Pretty Little Liars, No Ordinary Family, Glee, Supernatural, Gossip Girl, True Blodd, The Secret Life of An American Teenager si mai e si Modern Family :X
Mie imi place foarte mult gossip girl, abia astem sezonul 5 din septembrie sau multora le place the vampiries diarias desi nu l-am vazut.
Pretty Litlle Liars, One Tree Hill, House MD, Greys Anatomy si lista continua
The Vampire Diaries, True Blood, The Secret life of the american teenager, Beverly Hills 90210
True Blood (este mai horror putin si are si scene de sex), The Vampire Diaries, Friends, 90210
Pai uite niste seriale foartee foarte frumoase, pe care le ador:p :
-gossip girl
-supernatural
-the vampire diaries
-true blood
-pretty little liars
-the secret life of american teenager
Sper sa te uiti si tu
-
The vampire diaries:X:X:Xeste cel mai bun serial posibil cu adolescenti si cu lectii de viata si cu tot ce vrei...trebuie neaparat sa il vizionezi
Acum ma uit de luni pana vineri pe kanald de la 10 dim pana la 12 jum la poveste de familie...e interesant.se urmareste viata de zi cu zi a unei familii cu multe probleme. iar actrita Fahriye Evcen mi se pare foarte frumoasa:X
Care mi-a plăcut cel mai mult a fost : the vampire diaries apoi true blood, supernatural, heroes merită să te uiți a da. goosip girl :X sper că te-am ajutat:* primesc fundiță?
Eu ma uit la Heroes,Vampire Diaries,True Blood, Gossip Girl, Aurora si Lie to me.Cred ca sunt geniale si o sa ma uit si la Supernatural imediat ce termin cu astea.:*
Ghost Whisperer. intrenatul.The Vampire Diares sper sa iti placa astea :d funda?
Gossip Girl, one tree hill, 90210.
Sunt pentru adolescenti, comedie, drama, foarte bune.
Urmaresc Gossip Girl, care se incadreaza in toate genurile de mai sus si Desperate Housewives, care e mai mult cu dragoste, mister, dar si crima.
Eu am vazut un serial foarte fain Rebelde ii romantic si ii cu adolescenti da are si comedie
Eo ma uit la filmul : Culoarea fericirii pe NationalTV (ii un film foarte frumosh sh foarte interesant)
MarryBlake întreabă: