| Blastphemy a întrebat:

Ce seriale urmăriți în prezent?
Eu urmăresc Black Mirror, The Walking Dead (aștept noul sezon), Modern Family, House M.D., Game of Thrones, Sherlock, American Horror Story, Stranger Things și Salvation (cred că mă las de ăsta pentru că devine plictisitor și superficial).
Sunt în continuă căutare de seriale ce merită urmărite.

15 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

In momentul asta ma uit la AMerican horror story si room 104.

| zImAwesome a răspuns:

Uită-te la Into The badlands, Riverdale, Westworld. Sunt foarte captivante. (: Sau mai poți încerca Scream, Wolf Creek, The 100

| RAY a răspuns:

Eu nu am rabdarea sa vad in serial din pacate, eu am vazut doar frati grimm, american horror story si Game of Thrones, vikingi, supranatural, The Walking Dead (2010),Penny Dreadful (2014),
Tales from the Crypt (1989),Masters of Horror (2005),iZombie (2015),
http://www.cinemagia.ro/seriale-tv-voturi/
acolo poti vedea un top a celor mai bune seriale

| faramatania a răspuns:

Urmăresc Gypsy, aștept ep.noi din Mr. Mercedes și am terminat recent cele 10 ep.din Disjointed, este super serialul, astept sez.1B,dar va mai dura. Dacă îți place Black Mirror îți recomand, cam pe același principiu, Dimension Four-Oh-Four 2017

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am terminat de vazut din nou Lucifer si acum ma uit la sezonul 2 din Chicago MED. Pai vezi Elementary, Person of interest, Hannibal, House of Cards.

| Kiwibibilă a răspuns:

La bloc

| Nemessys a răspuns (pentru Kiwibibilă):

Vezi ca esti avertizata. laughing)

| WithinShadows00 a răspuns:

Momentan nimic. Astept Mr. Robot.

Modern Family a inceput sa-mi displaca grav de pe la sezonul 3 sau 4 cat mai e. Cu cat au crescut copiii cu atat a inceput sa ma plictiseasca. La fel si Big Bang Theory...de 2 sezoane e tot mai inutil.

| Blastphemy explică (pentru WithinShadows00):

Mersi de Mr. Robot! Chiar acum îl urmăresc.

| marriancosmin a răspuns:

Orphan Black Witches of East End, Forever, Once Upon a time, shameless daca vrei informatii despre ele, sa-mi zici

| cami1626 a răspuns:

Mr. Robot
Grey's Anatomy
Shadowhunters
Supernatural

| Dia1029 a răspuns:

Teen Wolf, The vampire diaries, true blood

| bogdan967 a răspuns:

Serialul Lucifer, momentan are 2 sezoane terminate, si nu știu când va aparea al 3-lea, dar ti-l recomand, e foarte tare

| anonim_4396 a răspuns (pentru bogdan967):

October 2, 2017

| bogdan72011 a răspuns:

Incearca Prison Break ti.l recomand cu drag