Transparent, Breaking Bad, Lost, House M.D., Prison Break, Modern family, The Killing, Desperate housviwes, The mentalist, Criminal minds, Homeland, True Detective, The Philanthropist, House of Cards, The Big C, Boardwalk Empire, Rome, Band of Brothers, Boss, Black Box, Banshee, Elementary, The Last Ship, Houdini, Cosmos: A Spacetime Odyssey, Narcos, Masters of Sex, Better Call Saul, Easy, Perfect Strangers, Orange Is the New Black, Fargo, Designated Survivor, Gypsy, Patrick Melrose, Waco...
Friends
Lucifer
Game of Thrones
Supernatural
american horror story
Black Mirror - Oglinda neagră (2011) =chiar il recomand
Friends am vazut de vreo 6 ori.
Prison break de vreo 3.
Narcos de 2.
Breaking bad 3 ori.
Acum ma uit la Ozark
Doar Narcos am văzut din toate, de restul am auzit doar că sunt super faine.
În Narcos mi-a plăcut mai ales Pedro Pascal ( Pena )
Nu ai vazut Friends? Serios?
Foarte serios, chiar n-am văzut.
Game of Thrones l-am vazut de 2 ori si ma uit mai mereu la secvente din el pe Youtube (disperat)
Lost
Supernatural
Suits
Toate pe care le-am vazut mi-au placut mult:
Lie to me
House of cards
Banshee
Vikings
Prison Break
True Blood
American Gods
The Flash
Legends of Tomorrow
Daca as avea timp, le-as revedea pe toate.
Niciodata nu am revazut un serial si nici nu o voi face. Mi se pare pierdere de timp, stii ce se va intampla deja si oricum chiar daca il admiri foarte mult, nu vei mai avea aceeasi incantare/placere ca la inceput. Dar cele pe care le-am vazut si mi-au ramas in constiinta au fost savurate cu fiecare secunda.
Salem
Carnivale
Penny Dreadful
Poldark
Lie to me
The bestater
Twin Peaks.
Supernatural - de doua ori - 16 sezoane
Friends - aproape in fiecare an
Maddie si David - as vrea sa-l revad, genial serial
Ohoo. 16 sezoane e ceva
Serialul este... poezie curata
Mitologie, supranatural, paranormal, ghostbusters nebunesc! Si mult umor negru!
Mi-au recomandat niște prieteni, am auzit că e fain, dar nu sunt genul meu parcă
Eu nu revad filme/seriale si nici nu recitesc carti, nu imi place sa pierd magia.
Criminal Minds - Minti criminale
Perception - Capcana minții
Monk ...si alte seriale politiste.
Interesant, unii actori din Prison i-am întâlnit în alte seriale unde sunt tot printre actorii principali, fac o treabă bună.
Sunt și eu la episodul 5, e destul de fain.
Lucifer. Mi-ar place să-l revăd dar nu pentru subiect ci pentru Lucifer Morningstar (Thomas John Ellis).
anonim_4396 întreabă: