13 rw ---> vreau sa incep sa îl vizionez din seara aceasta. De la prima vedere pare ok. Din cate am înțeles primul episod e mai anost. Dar după o să te îndrăgostești de el. E despre o fata care se sinucide și se înregistrează în timp ce spune 13 motive pentru care s-a sinucis. Despre asta e vorba (in mare). Alte seriale ar fi :
Riverdale
Vânătorii de umbre
Anatomia lui Gray
Cum sa scapi nepedepsit
Canibal
Totul despre sex
True blood
SUPERNATURAL
Jurnalele vampirilor
Minți criminale
IZombie
Lucifer
Eu zic că sunt ajuns.
Filme :
Divergent
Jocurile foamei
La graniță
Lights out
Logan
Split
Annabelle 1-2
Curba: teroare în stradă
Ți-am lăsat și câteva filme
Acum revenind la 13 rw... Are doar un sezon cu 13 episoade. Un episod având între 50 și 55 minute. E o producție Net flix, deci e un serial american pentru adolescenți. Sezonul 2 va apărea în 2018, probabil că prin ianuarie. Cei de la Net flix au declarat că sezonul 2 va apărea la început anului 2018.
Funda?
Perception, Prison Break, Profilage, Scorpions, Sherlock, Lie to me, Elementary, The Player, Cold Case, Hannibal, Dexter.
Transparent, Breaking Bad, Lost, House M.D., Prison Break, Modern family, The Killing, Desperate housviwes, The mentalist, Criminal minds, Homeland, True Detective, The Philanthropist, House of Cards, The Big C, Boardwalk Empire, Rome, Band of Brothers, Boss, Black Box, Banshee, Elementary, The Last Ship, Houdini, Cosmos: A Spacetime Odyssey, Narcos, Masters of Sex, Better Call Saul, Easy, Perfect Strangers, Orange Is the New Black, Fargo, Designated Survivor...
Ceva gen 13 Reasons Why, încearcă:Clique.Altele interesante:Imposters, StartUp, Ozark, Twin Peaks 2017, Mr. Mercedes
Hei,intr-adevar m-am apucat de serial aseara, acum sunt la ep 11, e ok serialul, cei drept la început a fost cam plictisitor, dar acum e captivant. Multumesc pentru lista.
Reea6 întreabă:
StefaniaGeorgiana4 întreabă: