Vikings...pur si simplu e...The Bestt. Te poti uita la trailer pe Youtube, ador genul asta de filme/seriale, mai ales daca povestea este geniala si mai este si istoric. Altele ar fi Game of Thrones, Prison Brake, The 100.
Imi plac cam toate serialele dar cel mai mult cele cu cazuri. Mai imi plac si acelea gen Vikings, The Vampire Diaries sau Gossip Girl. Cele SF/fantastice nu imi prea plac. Exceptie TVD.
Aia e o serie de filme, nu un serial
Si le-am vazut
Nu trebuie sa-mi spui sa le incerc, ca eu doar intreb
Chiar trebuie sa cauti pe google de seriale in speranta ca o sa-ti dau funda? http://www.kanald.ro/......59207.html
Degeaba imi dai raspunsuri copiate
Nu, nu funda
Am intrebat clar ce seriale iti plac
Tu-mi dai o stire de pe Kanal D
Game of thrones
The vampire diaries
The originals
Vikings
Lucifer
Mr robot
Şi multe altele pe care le-am terminat.
Uita-te la Traznitii! Deci, pur si simplu faci pe tine de ras! Se da la Prima TV la ora 22:30 (nu sunt sută la sută sigură) sau pe Youtube.
Nu vreau sa ma uit
Am intrebat ce seriale iti plac
Serios? Nu mai spune.
Nu e ca si cum ar fi destul de evident.
Simt o schimbare in aura ta.
e totul in regula? Te simti bine?
Nu ma simt
S-a intors Reverse Flash in The Flash
Credeam ca au scapat de el
Cred ca treci printr-o stare critica. Sperantele ti-au fost naruite, visele spulberate, ai trait in deziluzie. Cata dezamagire. Pacat ca e doar un serial. Nu crezi?
Da, dar eu cand ma uit la un serial sau film parca il traiesc
Ei bine, se refera la acea senzatie cand tu te implici emotional in ceea ce vezi intr-un film/ piesa de teatru. Tu traiesti in pielea personajelor. Te identifici cu ele. Treci prin toate greutatile la care sunt supuse personajele, iar cand situatia tensionata se rezolva simti o eliberare sufleteasca, o usurare, purificare, cum vrei tu sa o numesti. Deci, cam asta e un katharsis. Intelegi? Iar tu acum esti la starea de intriga. Mai ai ceva pana la mult asteptatul happy ending.