| tal4556 a întrebat:

Ce telenovele spaniole sau italiane stiti?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă ești vorbitoare de spaniolă, ar fi chiar mai de efect. Se uita mama la o telenovelă la care m-ași fi uitat și eu, dar timpul nu-mi permite. Oricum mi s-a părut interesantă. Se numea „Corazon valiente"( Inimă neînfricată ), iar în română o poți găsi sub denumirea de „Îngeri păzitori". Mai e și „Casa de al lado"( Casa de alături ), un film care merită văzut. O poveste încurcată, foarte interesantă, care te prinde și are toate elementele unei telenovele veritabile. Nu m-a atras romantismul ăla, căci nu prea mă prinde în general, dar misterul a reprezentat pentru mine lipiciul ideal. „Esperanza mia"( Speranța mea ) are un subiect cât se poate de interesant. O fată își părăsește casa fiind urmărită de patronii mamei sale moarte, care lucra la o fabrică. Apelează la o măicuță ce o ajută și încearcă să o integreze printre celelalte măicuțe. Se îndrăgostește de Părintele Thomas, proaspăt ieșit din facultate, își petrece timpul cu mama sa biologică, neștiind de existența acesteia și pe deasupra, participă la un show de talente. Și ăsta e siropos, dar bănuiesc că-ți va place. Până la urmă e o telenovelă. Așa sunt toate. E interesantă lupta interioară pe care o dau cei doi protagoniști, Julia și Thomas. Amândoi ar trebui să renunțe la multe ca să fie împreună. Și fratele lui Thomas e acel patron care o urmărește pe Julia... Și coloana sonoră îmi place. Îmi place și actrița din rolul principal. Multe, multe, dar nu vreau să-ți dau tot subiectul aici. N-ar mai trebui să vezi serialul.

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Clona

| Lioana a răspuns:

Telenovele italiene încă n-am văzut. Doar seriale. Nu orice serial e telenovela.
Telenovele am vazut doar mexicane, argentiniene, braziliene, turcești și românești.
Telenovele produse in Spania de asemenea n-am văzut. Cele pe care le numești tu spaniole sunt vorbite în limba spaniola dar sunt produse în Mexic sau Argentina.