Imi plac mult cele de pe Kanal D, mi se par cele mai realiste. Cele de pe Acasa nu imi plac, singura care mi-a placut a fost"Ninos ricos pobres padres".
Totusi, prefer serialele, cum ar fi "The vampire diaries","Pretty little liars","10 things i hate about you."
Eu am urmarit:
Inger salbatic
Ruby
Zorro
Amy, fetita cu ghiozdanul albastru
patit-o feo
Rebelde
Valeria
Cameleonii
Paradisul blestemat
si altele care nu le mai tin minte...
momentan mauit la Fructul oprit si O mare de pasiune
imi pare rau ca s-a terminat Cealalta fata a Analiei
pa-pa
Pai am urmarit doar 1 Numai iubirea...si acum Nini(daca se poate spune ca e telenovela) dar o urmaresc online...http://www.youtube.com/watch?v=-lAf1VfpIac&feature=related
Bine .
Eu urmaresc acum:
1. Clase 406
2. Cealalta fata a Analiei.
3. Marina, O mare de pasiune, Fructul oprit.Acestea doar cateodata. :d
Am urmarit:
1. Lacrimi de Iubire.
2. Numai iubirea.
3. Iubire ca in filme.
4. Destine furata.
5. Victoria.
6. Valeria.
7. Sarmana Maria.
Rosalinda am urmarit dar s-a terminat si narcisa salbatica urmaresxc p antena
O mare de pasiune, Esmeralda, Tanar si nelinistit, astea le urmareste bunica mea si ma mai uit si eu, Nini
Iubire si onoare in prezent
in 2010 am mai vazut Impreuna pentru totdeaunacare mi-a placut mult
Pai am urmarit foarte multe telenovele la viata mea, de cand eram mica ma uit la ele.Acum urmaresc clase 406 si Esmeralda:X.
Iubire si onoare, RBD, Inima de rrom, Regina, Marina, Destine furate, Cealalta fata a Analiei, INgerasii...si mai multe
Pana acum am uramrit : Lacrimi de iubire, Rbd, Cameleonii, patit-o feo si acum urmaresc Classe 406.
Pai... am urmarit Saracii copii bogati; Cameleonii, si acum urmaresc Fructul oprit si Cealalta fata a Analiei.
Acum urmaresc :
-o mare de pasiune; fructul oprit; demon si inger; nini; esmeralda(cand am chef); iubire cu chip rebel; clase 406; iubire si onoare; cautando pe elisa9cate odata) am urmarit : zoro; amy fetita cu ghiozdan albastru; sarmana maria; merchedes; rosalinda; cealalta fata a analiei; numai iubirea; lacrimi de iubire; inima de rrom; regina state de Romania; paradisul blestemat; destine fyrate; marina; victoria si mai sunt da nu mi le amintesc ok pa pa