anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce v-a placut mai mult:Titanic, Twilight sau Avatar?

mie Titanic. >Voua?: funda

Răspuns Câştigător
| alexy a răspuns:

Categoric Titanic, Twilight e chiar urat filmul, cartile sunt frumoase, dar filmul le-a stricat iar Avatar nu mi se pare prea interesant.
Titanic cred ca va trai vesnic in sufletele noastre ca fiind cel mai frumos film din univers. James Cameron chiar s-a facut cunoscut prin acest film. E o capodopera.

38 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

TITANIC love struck
nici macar nu se compara cu celelalte filme!

| Gizăz a răspuns:

Dacă ar fi să aleg NEAPĂRAT dintre astea trei atunci Titanic dar în general nu-mi place niciunul. Titanic abordează unul dintre cele mai importante evenimente ale secolului XX printr-o prismă romantică care-mi provoacă greață. Twilight... să mai comentez? Ce scenariu să scoți de pe urma unei cărți scrise de cineva care e paralel cu fenomenul? Intrigă dezamăgitoare, actori incompetenți etc etc; film pentru puștoaice. Avatar? Au încercat să ascundă lipsa originalității și superficialitatea subiectului cu efecte speciale. Trebuie să fii cretin sa nu vezi asta sau pur și simplu să nu-ți pese. Filmul ăla e degeaba, lung și prost.

Eu îți recomand "Edward Scissorhands" pentru că are elemente din toate trei și e mult mai bun datorită subiectului inedit, abordării interesante, jocul actorilor, felul în care peisajele gotice se îmbină cu cele „colorate" și multe altele.

| bfvhjcv a răspuns:

Categoric titanic. l-am vazut si aseara pe protv pentru a 10-a oara, si l-as mai vedea de inca 100 de ori.de fiecare data cand il vad, imi dau lacrimile, mai ales cand jack a murit, si ea nu s-a dat batuta, a supravietuit.
e cel mai tare film pe care l-am vazut vreodata :X:X

| Amy a răspuns:

Si miewinking
of, of, of, a facut ravagii titanicul pe TPU zilele astea laughing

| Lala20 a răspuns:

Twilight! Dar si Titanic e foarte impresionant! Avatar e mai SF happy dar merge. funda?

| DeeaRony a răspuns:

Titaniclove struck, 2.Twilight:*

| Deea10_8134 a răspuns:

Tot Titanic, normal.Nu pot sa zic ca celelalte 2 filme nu sunt frumose, dar Titanic este inspirat dintr-o fapta reala, cu o poveste de dragoste minunata, asa ca are ceva specialhappy. Funda?

| ஐAdeஐ a răspuns:

Titanic si Twilight le adorrrrrrrrrrr; x; x; x; x

| Twizzle a răspuns:

Titanic, pentru ca este o poveste care arata ca dragostea invinge.

Acum pe bune, cum sa dai ochii frumosi ai lui Leo pe doi vampiri sau pe un film renumit doar pentru efecte speciale?

| AmandytaErhan a răspuns:

Titanic a fost este si va fi cel mai tare film pentru ca intamplarea acestor 2 tineri demonstreaza ca iubirea adevarata chiar exista iar twilight si avatar nici nu se pot compara

| DanielutzaJD a răspuns:

Titanic normal :X:X:X

| haiZI a răspuns:

Titanic si putin avatar, twilight e... pa pa

| Kitty a răspuns:

Titaniclove struck. Nu se poate compara cu niciunul. E sublim si in plus e adevarat ceea ce confera un plus de tristete.

| Name_3685 a răspuns:

Si mie tot Titanic:X:X:X

| Candyfloss a răspuns:

Titanic!
La Twilight sau la Avatar nu prea imi place.
Titanic e cel mai frumos. Mai ales ca sa si intamplat.love struck

| forever4you a răspuns:

Titaniclove struck

| Emily6 a răspuns:

Titanic :X

| Herr a răspuns:

1. AVATAR
2.Twilight
3. Titanic (nu mi-a placut asa de mult, oare pentru ca sunt baiat)

| Elena_9796 a răspuns:

Titanic love strucklove strucklove struck
il adorlove struck
caut tot timpul chestii despre el si imi doresc enorm de mult sa apara si filmul Titanic 2 cu Jack is backlove struck

apoi Twilighthee hee
Avatar imi placea mult la inceput, dar acum...thinking
mi se pare mai mult pentru baietihee hee

| AstaMica15 a răspuns:

1 titanic 2 avatar 3 twilight titanic ador leonardo dicaprio

| SweetCheeks22 a răspuns:

Eu le-am vazut pe toate si mi-au placut la fel de mult. Titanicul este un film bazat pe realitate.Twilight este o fictiune, la fel si avatar. Funda?

| TąNyą a răspuns:

Titanic ftw! ( for the win )
după Twilight si Avatar.

T.

| georgyana98georgy a răspuns:

Titanic! Pentru ca e un film bazat pe o intamplare reala dar tragica

| barcelonamessi a răspuns:

Titanic categoric, mai ales vaporul era de lux

| biank17 a răspuns:

Titanic... o drama usturatore a unei realitati crude. un film exceptional!

| floryyy_3090 a răspuns:

Titanic love struck

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1.Twilight 2. Titanic 3. Avatar

| angelwithgreeneyes a răspuns:

Titanic a fost cel mai frumos film fazut. a fost chiar foarte trist dar tot e cel mai frumos! il iubesc si e tare emotionant filmul. love strucklove strucklove strucklove strucklove struck
funda?winking

| CarMen_6610 a răspuns:

Titaniccsad

Întrebări similare