| RainUmbrella a întrebat:

Ce v-au placut cel mai mult? Cartile Twilight sau filmul? Funda si vot la toti!

Răspuns Câştigător
| mariacris98 a răspuns:

Mie mi-au plcut mai mult filmele pentru ca au efecte speciale si sunt si actorii care joaca si intelegi mai bine cartile. Mi-au plcut si cartile pentru ca se dau mai multe detalii, mai ales se descriu sentimentele personajelor.

9 răspunsuri:
| ZeroBLADE a răspuns:

Mie mi-au placut amandoua! Si filmul este suuuper dar si cartile sunt mega tari! Nu prea am alegere
!

| bratzdeea a răspuns:

Filmul e super tare sunt inebunita dupa el si debia astept sa apara ultima serie zori de zi

| alina17ilinca a răspuns:

Filmul esta super, dar daca citesti carte e cu totul alceva si e foarte captivant, asa ca merita sa fie citita cartea si urmarit filmul happy Funda!

| alina17ilinca a răspuns:

Filmul este super, dar daca citesti cartea p sa vezi ca este ceva cu totul diferit. Asa a merita citita cartea si vizionat filmul happy Funda!

| wildkiss a răspuns:

Eu zic ca filmele dar daca iti place sa citesti atunci nici cartile nu sunt relewinkingdar mie tot filmele imi plac mai mult le-am vazut pe toate dee mai multe ori si sunt chiar fanewinking

| Gabriela_3094 a răspuns:

Mie mi s`au parut cartile mult mai calumea pentru. ca acolo era multe scene in care in film nu apareau. si tot in carti era descris in amanunt. in film nu era chiar asa fain. happy

| andreea_7228 a răspuns:

Mie mi-au placut mai mult cartile pentru ca sunt detaliate si lucrurile se intampla putin diferit...

| msk a răspuns:

pentru niste voturi... 'raspund' si eu

| Simina_2325 a răspuns:

Mie mi-a placut mai mult filmul Twilight!love struck

Întrebări similare