| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Ce vrea sa spună acel film Eyes Wide Shut? L-am văzut mai demult dar nu l-am înțeles! Îmi spune cineva ce inseamna acea petrecere de la conac cu acele măști ciudate și care este sensul filmului?

2 răspunsuri:
| gemeni6226 a răspuns:

Dr. William Harford și soția sa sunt psihologi. Ca membri ai elitei din New York, au acces la cele mai pline de farmec seri. La o petrecere de Crăciun, Alice începe să flirteze cu un bărbat în timp ce soțul ei face sex cu două fete sexy.Mai târziu se întâlnesc și își testează loialitatea unul față de celălalt cu o serie de ispite. Când Alice dezvăluie că s-a culcat cu un portar de hotel, soțul ei simte nevoia de a se răzbuna.Bill este luat de evenimente, descoperă un grup secret în care sexualitatea este mai mult decât un joc cu simțurile. Versiunea de film a romanului scurt al lui Arthur Schnitzler.
Asta e actiunea filmului. Vrea sa spuna caci chiar daca ai gasit iubirea vietii tale si te casatoresti cu ea, tentatii sexuale pot fi de ambele parti, si este la libera alegere a fiecaruia daca se lasa prada tentatiei si accepta consecintele.
In final este vorba cum ar fi daca ar exista o societate secreta unde fiecare sub masca anonimatului isi poate experimenta fara consecinte fanteziile sexuale de orice fel.In film acest lucru se si intampla.

| YoungDogIceKilla a răspuns:

Inseamna ca voiau sa fiu deghizati si sa nu li se vada fata. Si sa-i sperie