Fiind mare fan Naruto, o sa iti recomand Naruto si Naruto Shippuuden (asta e continuarea episoadelor Naruto, cand se face mai mare). - actiune, ninja, coloana sonora super.
Death note - psihologice, ceva actiune, coloana sonora super, intrga.
Daca vrei mai sangeroase iti recomand Elfen Lied mi-au placut, dar prea sangeroase pentru gustul meu, in rest povestea e super. Incepe cu astea, sunt printre cele mai bune anime-uri, la majoritatea sunt si desene sau filme de lung metraj.
La death note o sa gasesti filmul artistic cu personaje reale, la Naruto desene de lung metraj.
Vizionare placuta!
Naruto,naruto shippuden,one piece,bleach,ao no exorcist,helsing,zetman, blood+, blood-c, trinity blood, 07-ghost,soul eater, black rock shooter, vampir knight/vampir knight guility, basilisk, berserk si uite site-urile unde le poti vedea:
www.animekage.com
www.anime.kage.ro
www.deseneanime.ro
Naruto,One piece, Death Note, Bleach.Incepe cu astea si dupa continui cu alte genuri.Parerea mea.
Pai depinde de genul pe care il preferi mai mut...
Eu iti recomand Ouran Highschool Host Club,Nana,Vampire Knight,Crono Cruciade,Trinity Blood,Kuroshitsuji,Dath Note, Naruto, Naruto Shipuden, Bleach, D.Gray-man.
Astea sunt preferatele mele
Am auzit ca Bleach si One Piece sunt niste Anime-uri tari, nu m-am uitat la ele dar am auzit ca sunt bune.