Buna.
Am citit cartile acum doi ani, dar am sa iti povestesc cum era finalul.
Dupa ce familia Cullen scapa de familia Volturi, toti traiesc fericiti.Fiica lui Edward si a Bellei, Renesme se cupleaza cu varcolacul Jacob, dupa ce creste, desigur.
Asa, toti si-au gasit sufletul pereche, apoi isi continua viata in pace pentru totdeauna.
Eu iti recomand sa citesti cartile.Sunt foarte frumoase.E plictisitor daca iti povesteste cineva in cateva cuvinte ce s-a intamplat in poveste.E altfel cand o citesti tu.E ca si cum ai trai povestea live.
Se termina cu happy ending. Dupa ce Bella o naste pe Renesme si devine vampir, familia Cullen este atacata de Voulturi pentru ca acestia cred ca Cullenii au incalcat legea, transformand un copil in vampir, acesta nefiind adevarat deoarece Renesme a fost nascuta de Bella cand aceasta inca era om. In final, reusesc sa scape si traiesc fericiti o eternitate. De asemenea, Jacob se indragosteste de Renesme( ceea ce e foarte awkward ) dar Bella trece peste. Edward mai greu, dar, se zice ca peste 20 de ani toti 4 au aceeasi varsta si tot fericiti sunt.
Buna! Depinde ce parte din TWILIGHT...de ex amurg se termina ca Ewdward o poate salva pe Bella din maine lui James (si edward are vointa de a se o opri la tp cand incearca sa o salveze pe bella), apoi bellaa e in spital dupa un timp is revine si merge la ball cu edward cand ajunge la ball se intalneste cu JACOB care ii spune ca tatal sau i-a transmis sa steie departe de edward... apoi edward revine si cei 2 merg si danseaza iar ea il roaga sa o transforme in vampie
New moon...s-a terminat ca Edward si Bella s-au impacat
Eclipsa...se termina ca lupi si vampiri se aliaza si ii inving pe nou nascuti de vampiri si Edward o cere in casatorie pe Bella si ea spune DA. Sper ca te-am ajutat fundita?
Bella reuseste sa formeze un scut de protectie, pentru a'si apara tabara si pe Renesmee impotriva Volturilor. Charlie afla de la Jacob ca Bella este vampir si el varcolac.Final fericit,Charlie se cupleaza cu Sue Clearwater, Bella si Edward se bucura de Renesmee si noua lor casuta din apropiere Iti recomand sa citesti cartile, sunt absolut superbe si au detalii negasite in filme.