Dupa parerea mea este destul de slab.Primele 3 sezoane au fost excelente, 4 si 5 au fost destul de bune, 6 a fost suportabil, dar 7 lasa de dorit.Ar fi trebuit sa incheie serialul cu Damon si Elena si sa n-o mai lungeasca atat
Sezonul 7 este destul de bun, se axeaza mai mult pe relatia dintre fratii Salvatore si mama lor.
Pana in momentul de fata e destul de interesant, astept sa vad cum se mentine in continuare.
Daca ti-e dor de Klaus poti oricand sa te apuci de The Originals care e un serial destul de bun si merita vazut.
Mie imi place ca a plecat Elena, pentru ca ultimul sezon cu ea a fost destul de slab si parca parea ca trage serialul in jos iar acum Bonnie si Caroline sunt in prim-plan.
Ma uit la The Originals, dar imi placeau mai mult sezoanele cu Elena, Klaus.Mi-ar fi placut sa ramana Klaus cu Caroline si nu Stefan.
Categoric, sezonul cu originalii a fost printre cele mai bune sezoane din TVD, odata cu plecarea originalilor a scazut drastic calitatea serialului iar urmatorul sezon a fost destul de slab.
Datorita marketingului s-a decis ca originalii sa aiba serialul lor.
Uite aici cateva seriale tari
www.jurnalbizar.wordpress.com/2015/12/13/afla-ce-seriale-sa-nu-ratezi/
nu mi-e dor de Elena, e mult mai palpitant si au bagat actiune mai multa, iar klaus este in the originals sa te uiti la el
Eu de la seznoul 3 parca, nu m-am mai uitat. Poate o sa-l reiau la un moment dat.
Era evident că o să se schimbe având în vedere că personajul principal a murit. Mie îmi place mai mult acum mai ales că Enzo apare mai mult :X
Am vazut cateva episoade, dar nu m-au incantat prea mult..Te uiti la TVD?
Am incercat primele 2-3(chiar mai multe, l-am vazut si pe ala in care Elena a murit) episoade, din sezonul 1 (bineinteles), mi-a placut, dar...m-au captat alte seriale.Acum ma uit la Mentalist,si ar fi o prostie,sa ma apuc de altul.O sa ma pun sa ma uit la TVD,dupa ce il termin pe asta, am vazut cateva episoade.E chiar fain, serialul, dar cel mai probabil o sa incep, direct cu sezonul 7. Ea la finalul sezonului 6 a murit, nu?
Nu e 'moarta', doar adormita.Sa te uiti de la sezonul 1, ca altfel n-are rost.
Apropo, am incercat si Suits si la fel, nu prea m-a captivat.
Pardon,da,acum mi-ai reamintit.A fost adormita, si trebuie sa moara Bonnie, parca, sau ceva de genul, ca ea sa traiasca.Suits,pentru mine e Dumnezeu pe, Pamant, pe langa Prison Break, Banshee, Mentalist(in momentul actual).
Off,eu nu mai gasesc niciun serial care sa ma captiveze, Cred ca de vina e si starea mea super naspa din ultima perioada.
.Te supara daca te intreb " ce ai patit?".Si daca nu te supara, sper sa-mi raspunzi .Sau pur si simplu, te simti tu naspa?
Nu ma supara.Sunt mai multe chestii...iti dau mesaj.
D