| nocomment_4400 a întrebat:

Cei ce se uita la iubire ascunsa de pe kanal d serialul tuces poate sa-mi sp si mie despre ce este vb va rog frumos dau funda
si sa spuneti si numele la fiecare atunci cand povestiti

Răspuns Câştigător
| aniriiiiii a răspuns:

Pai este un om de afaceri pe nume adnan care s-a casatorit cu o femeie mult mai tanara ca el pe nume bither,in casa lui statea un baiat pe nume behlul care nu era ruda cu adnan,dar acesta l-a luat in grija,bither se indragosteste de behlul si acestia se intalnesc pe ascuns,nihal fata lui adnan incepe sa se indragosteasca si ea de behlul,behlul vazand ca nu e bine sa fie cu bither pentru ca cel care i a oferit un acoperisi deasupra capului nu merita ceea ce el ii facea,incepe sa se indragosteasca de nihal,acestia se logodesc si urmeaza sa se casatoreasca, bither vrea sa faca tot ce este posibil ca acest lucru sa nu se intample pentru ca ea il iubea pe behlul, cam pe aici a ajuns acest film... uita te ...merita :*

4 răspunsuri:
| Cucutza a răspuns:

Waw...E mult de explicat

Bihter s-a casatorit cu domnul Adnan care e mai invarsta decat ea cu ceva ani si e putred de bogat ...Acest domn are 2 copii Nihal si Bulent, dar mai are un fel de fiu adoptiv pe nume Behlul...La fel si Bihter are o sora si o mama pe care o cheama doamna Firdevs. Behlul sa indragopstit de Bihter si au format un cuplu pe ascuns fara sa stie nimeni,dar de la faptul ca le era greu s-au despartit si Behlul mai incoace spre sfarsit s-a indragostit de Nihal care e intr-un fel verisoara lui,dar nu sunt neamuri, insa Bihter mai tine la Behlul si vrea sa il desparta de ea, cum ar veni sa il desparta de fiica ei adoptiva. Tatal fetei nu are nimic in potriva casatoriei pentru ca baiatu(Behlul) a crescut la el in casa si il cunoaste destul de bine.Alte personaje:
Peyker-sora luI Bihter
Nihal-sotul lui Peyker cumnatul lui Bihter
Besir-un sofer de la vila lor care ia prins pe Behlul si Bihter cand faceau dragoste si eu filmat si ii tot ameninta ca ii spune lu domnul Adnan, insa nu o face vrea doar sa ii sperie
Doamna Deniz -e ingrijitoarea copiilor adica ii ajuta la lecti, dar acum Nihal si Bulent is mari si nu mai au nevoie de ea si ea banuieste de fosta relatie a lu' aia 2
Daca imi mai aduc aminte ceva iti mai scriu laughing)Imi dai 2 funderolling on the floor

| Maarriaaa a răspuns:

Heyy! nu e adevarat ca behlul se indragosteste`te de nihal. FAce asta pentru ca lumea deja banuia o relatie intre el si bihterwinking

| maruska98 a răspuns:

E unul dintre cele mai frumoase filme turcesti.dar pana la urma Bihter se impusca...si toti au de suferit intr-un fel, nu mai aveau viitorul inainte pe care si-l imaginau. Behlul o stergelaughing. Nihal ramane impreuna cu tatal, fratele si dna Deniz...