| nonny50 a întrebat:

Cel mai bun film pe care l'ati vazut vreodata! :X hai sa vad.

Răspuns Câştigător
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Nu am un cel mai bun film. Însă, îţi pot spune pe genuri.
Cel mai bun film horror văzut este Trollejegeren (Vânătorul de troli), producţie norvegiană. E net superior Blairwitch project sau altele de genul.
Cea mai bună comedie, după părerea mea, este Down periscope (tradus de români "Submarinul trăzniţilor"). Totuşi, la fel de bun este şi Cool Runings (tradus de români "Echipa de bob a Jamaicăi").
Cel mai bun thriller, după mine este fie trilogia "The Cube" (Cubul) fie trilogia The Bourne.
Cel mai bun film din sfera "romantic" eu consider un film cu iz SF şi se numeşte "Never let me go".
Cel mai bun film de acţiune pe care l-am văzut vreodată, zic eu, este Shooter din 2007 (tradus de români "Lunetistul").
Cât priveşte filmele cu spionaj şi conspiraţii, eu merg pe The good Shepherd cu Robert de Niro.
Iar din categoria "fantastic" merg fie pe Asterix şi Obelix la jocurile olimpice fie filmele cu Jean Reno şi Christian Clavier cu călătorii în timp. (sincer îmi scapă numele la ora asta dar sunt singurele filme cu cuplul actoricesc amintit - dai un google search şi găseşti)
Salutare.

6 răspunsuri:
| AG a răspuns:

The butterfly effect
2012
Requiem for a dream
Bled
How to be a serial killer
500 days of Summer
Fear Island
Highway[comedia din 2002 nu filmul horror]
Lord of the rings

| NickiMinaj a răspuns:

Filme bune? greu de zis... hai sa ma rezum la ce-mi amintesc pe moment :
vicky cristina barcelona, pulp fiction, 12 angry men, a beautiful mind, requiem for a dream, shawshank redemption, one flew over the cuckoo's nest. nu stiu... ia-o de la coada la cap daca te iei dupa lista mea.

Răspuns utilizator avertizat
| ElenaErika a răspuns:

Sunt multe. incearca:
Twilight
Norbit
American Pie 5 si 6[astea imi plac cel mai multhee hee]
Saw 4
2012
Coco before Chanel
Nanny McPhee
A nightmare on elm street
Christmas vacation
Friday the 13th

asta e o parte din filmele care imi plac

| Catalin_3561 a răspuns:

Toate seriile American Pie :laughing Slumdog milionaire,Lord of the Rings,Saving Private Ryan, Enemy at the gates,Tokio drift, Seria singu acasa laughing, 21-film inspirat din realitate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dear John si hachiko a dog's story :X