| Glamour612 a întrebat:

Cel mai bun serial? big grin Vreau ceva la care să nu ai cum să te plictisești.

17 răspunsuri:
| LoveAngel223 a răspuns:

Grey`s Anatomy

| Revolt666 a răspuns:

That '70s Show

| andreea7214 a răspuns:

Depinde de ce fel de gen cauti, eu iti zic o amestecatura de genuri cu serialele mele preferate :
Lost( e genial)
Breaking bad
The walking dead
How i met your mother(un sitcom foaarte bun)
Bates motel ( asta e nou nout)
Grey's anatomy
South parca
Family guy
Pretty little liars( pentru adolescente)

| varcolaccc a răspuns:

South Park laughing

| LivingLouder a răspuns:

The Vampire Diaries

| Disharmony a răspuns:

Iti dai seama c-ai primit si-o sa primesti doar raspunsuri subiective, nu?

Din cate seriale am vazut, iti recomand: Game Of Thrones, Suits, Prison Break, House M.D., The Wire si Dexter. Also, daca te plictisesti tare, merg si The Walking Dead, Misfits, Under The Dome, Lost, The Following si Hannibal.

| ioanaAn a răspuns:

Blue Mountain State. N-ai cum sa te plictisesti la el laughing

| Cudeea a răspuns:

The Mentalist (2008) sau White Collar (2009) happy

| Mostesare a răspuns:

Ţi-aş sugera "House M.D.", "Top Gear" sau "Planet Earth".

| мαяιηα a răspuns:

Teen Wolf

| RosyInferno a răspuns:

Relic Hunter sau Haven. Sunt destul de misto si chiar nu ai timp sa te plictisesti. Relic Hunter este mai mult aventura. ceva gen. Haven este paranormal si foarte interesant.

| MagdaKathy a răspuns:

Pretty Little Liars
Teen Wolf
Dr Who
Beauty and The Beast
The Vampire Diaries
True Blood
Castle

| Sweetyy44 a răspuns:

Gossip Girls si The Vampire Diaries (TVD)

| BiancaBiaaaa a răspuns:

Voi chiar nu va plictisiti la toate prostiile cu vampiri? Poate sunt ok. dar nu mi se par genu de seriale la care sa stai cu sufletul la gura sa vezi ce se intampla, cu rasturnari de situatie etc.
daca vrei seriale bune de actiune: 24 si prison break. m-am apucat de ceva timp si de breaking bad, pare dragut dar inca nu mi-am conturat foarte bine o parere.
Din ce-am mai citit pe la raspunsuri. 90210 l-am vazut si eu, e cu adolescenti la liceu, uita-te doaaar daca te plictisesti si chiar NU ai ce face, in rest nu se merita.
How i met your mother m-a plictisit dupa primul sezon
iar din Lost am vazut 2 sezoane si nu m-a atras cu nimic, erau doar ei naufragiati pe o insula si atat.
Acum depinde ce fel de seriale cauti tu:*

| DangerousAngel a răspuns:

Nu imi vine sa cred, ca nu a spus nimeni 90210, pe langa asta The vampire diaries (sez 1, 2, 3 foarte tare, 4 nu prea). true blood. Gossip girl, mi-a placut cel mai mult, chiar nu te plictisesti, ador jocurile dintre blair si chuck... pfooa frate uita`te Blue mountain state e criminal, mai ceva ca american pie.

| laura10laura a răspuns:

Suleyman magnificul!

| AlexPc a răspuns:

Deci cel mai bun serial, dupa parerea mea, este Walking the Dead.Este un serial cu zombi la care nu ai cum sa te plictisesti. Vezi ca sunt 3 sezoane pana acuma. Spor la vizionat.

Întrebări similare