| GolopențaAdrian a întrebat:

Cele mai bune filme cu explozii? Ce ziceti de filmele regizorului Michael Bay?

13 răspunsuri:
| untu a răspuns:

Nu este de recomandat tuturor filmele cu violenta, batai, crime si explozii! Sint destul de plictisitoare!

| UnBroken2016 a răspuns:

Niste porcarii. Ma refer mai mult la filmele Transformers.

| GolopențaAdrian explică (pentru UnBroken2016):

De ce sunt porcarii?

| UnBroken2016 a răspuns (pentru GolopențaAdrian):

Poveste de rahat. Actori cu niste interpretari de rahat. Cum Twilight e film pentru adolescente care viseaza la "fat bengos pe porc calare" asa sunt filmele astea pentru baieti. Explozii toata ziua, masini frumoase, fete "frumoase" si in rest tot de rahat. Plus, daca ai vazut primul film Transformers le-ai vazut pe toate. Le-am vazut si eu pe primele 2 dar la cat de copy paste era al 2 nu mi-am mai batut capul cu restul. Din cate am citit, se pare ca toate sunt la fel de rahat.

Eu am vazut ca a batut box-ofice-ul american si le-am vazut pe toate 4

Intodeauna filmele de rahat o sa castige cel mai bine. Uita-te la toate filmele cu supereroi. Au miliardul mai toate. Un film bun, sa zicem Bridge of spies sau cele de genul mereu au castig mic pentru ca atrag atentia la putini oameni. Vara cand mergi cu prietenii la filme, multi aleg filme care sa bucure masele, adica filme mediocre.

Aa deci cand is filme de astea sunt mediocre si atunci ce zici de zootopia si alte filme?

Am sa incetez aceasta conversatie. Vad ca vorbesti acum de animatii, dupa o sa imi spui cred si de Pokemon. Faci parte din turma de oi care umple sala la filme mediocre doar ca sa aiba cu cine merge la cinema. Bravo tie!

Nu zic asa ca si alea au baut box-ofice-ul si zic daca si alea tot mediocre sunt?

| GolopențaAdrian explică (pentru GolopențaAdrian):

Si ar mai fi si cartea junglei

| UzOm a răspuns (pentru UnBroken2016):

Doctor House. Mmmm...
Cel mai bun serial văzut de mine până acum.

| UnBroken2016 a răspuns (pentru UzOm):

Ce pot sa zic, preferatul meu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Misto, adrenalina.