| OchiVerzi202 a întrebat:

Cele mai frumoase filme de dragoste pe care le-ati vazut vreodata? Filme pe care nu le-ati putut uita si care va fac simtiti ca va invadeaza o senzatie de caldura cand va ganditi la ele, chiar daca le-ati vazut acum mult timp.

Răspuns Câştigător
| GiorgianaGiorgi a răspuns:

Am foarte multe filme de dragoste, eu mai mult urmaresc filme bollywood, dar am si cateva americane, iti las aici o lista, ca fapt divers vreau sa stii ca absolut toate mi-au placut.
-A Walk To Remember
-Keith
-The Notebook
-Ghost cu Demi Moore
-Titanic
-Never Let Me Go
-Me Before You
-Romeo and Juliet(1968)
-Remembre Me
-Friends With Benefits
-Seria Twilight
-Eternal Sunshine Of The Spotless Mind
-Bewafaa
-Mohabbatein
-Om Shanti Om
-Fanaa
-Kabhi Khushi Kabhie Gham
-Yaadon Ki Baaraat
-Kabhi Alvida Naa Kehna
-Kal Ho Naa Ho
-Veer Zaara
-Dilwale Dulhania Le Jayenge
-Tere Naam
-Baghban
-Kuch Kuch Hota Hai
-Dhoom 1
-Dhoom 2
-Bajrangi Bhaijaan
-Asoka
-Dil Se
-Hum Dil De Chuke Sanam
-Devdas(la filmul asta am plans maxim)
-Aradhana
-Raja Hindustani
-Chalte Chalte
-Phir Milenge
-Umrao Jaan
-Chori Chori Chupke Chupke
-Tumko Na Bhool Paayenge
-Lucky No Time For Love
-Dil Ne Jise Apna Kaha
-Hamara Dil Aapke Paas Hai
-The Mistress of Spices
P.S.Toate sunt de dragoste, unele dintre ele sunt si triste.
Vizionare Placuta!

| OchiVerzi202 explică (pentru GiorgianaGiorgi):

Nu imi place stilul celor de la Bollywood si nu imi plac filmele triste, dar iti dau funda pentru efortul de a face acea lunga lista. kiss PS: Friends with benefits nu mi-a placut pentru ca ea s-a culcat si cu celalalt tip, iar in Titanic, ea a fost o egoista, pentru ca ar fi avut si el loc pe pluta aia. happy

| GiorgianaGiorgi a răspuns (pentru OchiVerzi202):

Sa nu te superi ca te contrazic, fiecare avem pana la urma opiniile noastre diferite, nu este nevoie sa fim toti de acord daca nu se poate.In Titanic eu nu consider ca Rose a fost egoista, pur si simplu acea pluta nu putea sa ii tina pe amandoi, era totusi o greutate, el a incercat sa se urce si dupa cum ai vazut si tu se scufundau amandoi, iar el a preferat sa o salveze pe ea.Eu consider ca Rose ar fi facut acelasi lucru pentru el. Daca era egoista, pleca cu maica-sa in barca, a avut aceasta oportunitate dar nu a vrut sa il paraseasca pe Jack.Multumesc pentru funda! happy

| OchiVerzi202 explică (pentru GiorgianaGiorgi):

Mi-am adus aminte. A fost dragut Citrus, dar spre final ma asteptam sa vad mai multe intre ele, insa a dezamagit. happy

| floresdemayo a răspuns (pentru GiorgianaGiorgi):

Dacă iti plac productiile bollywoodiene, iti recomand si Vivah (2006), și Shivaay (2016)

| GiorgianaGiorgi a răspuns (pentru floresdemayo):

Da,pe langa filmele gen thriller sau psihologice, imi plac si cele de la bollywood in egala masura.Iti multumesc pentru sugestii, pe acestea nu le-am vazut inca. happy

14 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Filme de dragoste cu happy-end? Comedii romantice?
Dacă zici că nu îti plac cele triste...

| OchiVerzi202 explică (pentru floresdemayo):

Da, le urasc pe cele triste si pe cele cu intrigi urate si atacuri pe la spate.

| floresdemayo a răspuns (pentru OchiVerzi202):

Nu prea reusesc sa imi dau seama ce asteptări ai, ai fi putut sa oferi tu cateva exemple.
Filmele care reusesc sa ma emotioneze, ori care au reusit sa isi puna amprenta definitiv pe sufletul meu s-ar putea sa te lase indiferent pe tine. Ca idee, mie mi-au placut si cateva, care au fost deja mentionate in raspunsul castigator.

Poți incerca:

Winter Tale, The Fountain (2006), For All Time (2000), A Walk in the Clouds, Dead Again (f fain, 1991), The Lovers (2013),Somewhere in Time, Memoirs of a Geisha, Tuck Everlasting (2002), Salt on Our Skin (1992)

Ori, un film clasic, dar e super, n-am cuvinte...
Brigadoon (1954)

Mie mi-a placut mult si atmosfera veselă din Enchanted, dar si Cinderella (2015)...

| OchiVerzi202 explică (pentru floresdemayo):

O sa le incerc. Multumesc mult! happy Filme de dragoste cu tema lesbi stii?

| floresdemayo a răspuns (pentru OchiVerzi202):

Vezi Eliza & MArcela (2019).
Sunt multe, probabil. Le gasesti pe internet. Sincer, nu m-a interesat acest gen. Nu e preferatul meu.

| Zuzu1991 a răspuns:

A Walk to Remember
Midnight Sun

| dinaprilie a răspuns:

A 13-a fantoma!

| Anaasstasssssiaa a răspuns:

After.
Hanul cu noroc.
Trei metri deasupra cerului.
Bogati in dragoste.

| HatsuneMiku01 a răspuns:

The last: Naruto the movie