Majoritatea din lista ta n-au cum sa fie asociate cuvantului misto pentru ca sunt praf in afara de 2-3.
Incearca The Shining (1980), The Devil's Rock (2011) dar asta o sa dea mai mult in psihologie dar il recomand, Evil Dead, Saw toate partile, combina oroarea cu mind f//u//c//k//-ul, vad ca nu e pe lista.
Le-am vazut cam pe toate din lista ta si sunt de toata jena, rar iese un film horror bun, merg pe acelasi cliseu si anume familie nou mutata intr-o casa care e mai mult darapanata decat locuibila, trosnesc peretii din toate incheieturile, au o curte mare cu padure unde s-au spanzurat nu stiu cate persoane sau au murit inecati in helesteul de la marginea padurii, un pod cu lucruri vechi care indica ca acolo au fost ritualuri satanice si s-au comis crime in numele lu' satan, am impresia ca e aceeasi casa in 90% din filmele horror. D-aia sunt plictisitoare filmele horror, mai trebuie sa schimbe si ei placa.
Da, a fost destul de ok filmul din ce imi aduc aminte, dar nici asta nu e foarte stralucit.
Hostel 1 si 2, nu e nici asta cine stie ce dar mie mi-a placut, te tine putin in suspans.
A serbian film iar e de recomandat desi e cam psihopat filmul in sine.
Casa de ceara e ok-us.
Aftermath (1994) e scurt-metraj dar daca il vizionezi pe tot nu iti mai trebuie nimic...mai e unul si asta e film - Grotesque (nu mai stiu anul)