| BoAfan a întrebat:

Chiar a murit radu din iubiri secrete?

Răspuns Câştigător
| toxik a răspuns:

Nu cred ca acel care a cazut de la etaj e radu. poate el a scapat si acela A fost altcineva thinking nu are cum sa moara tocmai cel care face serialul comic happy

| ρυƒυℓєтє a răspuns (pentru toxik):

rolling on the floor s-a vazut clar cand radu sa aruncat de la etaj. frate nu mai vb aiurea daca nu va uitati la serial

| cheytlin a răspuns (pentru ρυƒυℓєтє):

Draga uita-te mai bine si nu vb aiurea, radu nu are cum sa moara, nu ai observat ca l pune mereu lucrurile in miscare

| toxik a răspuns (pentru ρυƒυℓєтє):

Si-au dat seama toti cei care se uita la serial ca nu este vorba de viata realawinking

10 răspunsuri:
| Anestezia a răspuns:

Nuuu ! nu a murit ! Hei, nu te mai lua după toți ăștia de pe net , care nu au ce face , și care vor sa-și facă vizualizări multe . Deci nu ! Nu a murit

| ρυƒυℓєтє a răspuns (pentru Anestezia):

E vorba de serialwinking nu de viata reala laughing)

| Anestezia a răspuns (pentru ρυƒυℓєтє):

Dragă , eu nu vreau să mă exprim greșit, îmi pare rău că am înțeles , dacă a murit în viața reala.

| ionutzu94 a răspuns:

A zis clar medicu ala ca a decedat... ce... a cauzut de la etaj

| Denisse66 a răspuns:

Da sau nu nu se stie dar daca nu esti ca mine Fanul nr 1 al filmului Iubiri Secret vad ca nu prea stiii despre el! Ador iubiri secrete!

| cheytlin a răspuns:

Nu am murit ca daca ar muri el ar fi un serial foarte urat

| Madalin955 a răspuns:

Se preface asteapta sa vezi urmatorul serial ca s-ar putea ca ala care e pe targa sa fie desfigurat si putea sa fie oricine si sunt apoape sigur ca na murit ma rog cine sar mai uita daca moare radu? app astept id de la fete buneeeeee ca sa ma cunoasca sa vada ca eu sunt radu 2tongue

Întrebări similare